torsdag, februari 02, 2006

Brunkräm och Freudianska felsägningar

Jag behöver verkligen en massage! Axlar av plåt.

Idag har varit ännu en såndär thrillerdag i Ozzys liv. Eller jo, den har ju varit spännande, om man använder lite god retorik som min käre klasskamrat säger.

Började dagen med att drömma en helt bizarr dröm som jag inte minns längre. Minns bara att den var en lsd-variant av verkligheten. Vandrade med (stressade- hur fan ska jag bli av med min inre stress- jag har snart provat allt utom knark) raska steg till arkeologen (skolkade från min ordinarie lektion eftersom jag bara blir skymfad, hånad, irriterad och stressad av vår ordinarie seminarieledare) för att idka effektiva studier med andra kloka människor. Sen köpte jag två pannkakor av en kvinna som såg ut ungefär som min vän A gör när han ikläder sig kvinnokläder och smink och blir vännen L. Det var faktiskt en riktigt upplyftande upplevelse. Jag har aldrig sett så mycket brunkräm bäras av en enda person. Pannkakorna var för övrigt inte så njutningsbara som man skulle kunna tro. Undvik alltså pannkakshuset på Berzeliigatan om du inte vill se den brunkrämsprydda kvinnan live och äta 0,5 cm tjocka pankisar. Nu gör jag en styckeindelning med blanksteg för att ytterligare förtydliga min disposition för dagen. (kurslitteraturen gör sig påmind)

Därefter kom dagens simningsövning. Där blev jag upplyst och insåg att jag måste skaffa mig en tatuering för att bättra på min image. Man kan ju inte kallas Ozzy och se ut som en mes. Kanske ska tatuera in O Z Z Y på fingrarna precis som The real Ozz? Sen fick jag kramp och blev stressad och var tvungen att avbryta efter 40 min simning. Attans. Sen vandrade jag hem. Håret frös till is. Jag hann hem i tid till tvättstugan. Jakob var hemma. I tjugo minuter. I tvättstugan pratade jag med en asiat. Fan vad asiater är trevliga. Hejja Asien. Sen läste jag färdigt elevtextanalysboken. Fan va gött. One down. Sen bjöd jag hem åtta samurajer på pizzaparty och inoljad grop. Trångt här nu. Och oljigt.

Hmm. Jag tänkte sumobrottare men skrev samurajer. Vad säger det om mig själv, mitt själsliga liv och mitt omedvetna jag? Gör gärna en fullständig psykologisk analys på mig kära läsare och skriv den i kommentarerna.

3 kommentarer:

Ozzy sa...

Låter inte sumobrottarna bara DUNS? Eller möjligtvis floff floff

Anonym sa...

Jag tror att det är mycket roligare att ha samurajer på pizzapary än sumobrottare. Ha-jja!

syrrans granne sa...

Diagnos: Fläpp i huvudet (obotligt) i kombination med ganska stressad (botligt.)

Rehabiliteringen består i att du måste bära runt på en stor flygel i skumgummi och berätta för alla du möter att du gör det bara för att det är så praktiskt med skumgummi jämfört med trä, eftersom flygeln går att bära med sig då.