tisdag, januari 24, 2006

VI VANN!!!!

Vilka vann finalen i quizen på Delirium? Var det dom stöddiga synthkillarna varav en är ex till J i mitt lag? Nä! Det var vi det var vi det var viiiiiiiiiiiii det var vi det var vi det var viiiiiii. Tyvärr är priset två flygbiljetter till Bryssel. Laget består av... fyra personer. Så nu måste vi vinna nästa final också så hela laget kan åka.

Jag och Jakob har fått funderingar över huruvida den manliga grannen ovanför misshandlar den kvinnliga grannen ovanför eller icke. Vad gör man om man inte vet?

På fredag är det After Work impro. Min första som icke medlem. Jag har helt inofficiellt hoppat av den gruppen. Säg det inte till nån. Dom tror jag har en paus. Men i nuläget känns det som om det kommer bli en låååååång paus. Längar inte tillbaka fast jag påstått i två år att det är veckans höjdpunkt och att jag grät floder när jag var tvungen att hoppa av pga den lilla väggen jag sprang in i.

Och för övrigt sg så kan jag säga att inte ens min lärare på INSTITUTIONEN FÖR SVENSKA SPRÅKET visste någon annan användning för semafor än att det är en stinsflagga. Jag tänker aldrig slå upp det. Och jag tänker aldrig lära mig använda det.

Oj, nu bråkar grannarna ovanför IGEN. Det händer varenda dag nu. Jag och Jakob börjar misstänka att han slår henne. Huwa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Plinga på grannarnas dörr när de bråkar nästa gång och fråga efter något som den som inte öppnar dörren antagligen känner till bättre än den som öppnar. Förutsätt traditionella könsroller och fråga om pärlsocker om han öppnar, och expanderplugg om hon öppnar. Snoka!

Ozzy sa...

Till saken hör att dessa grannar hatar oss och har bussat diverse securitasvakter och dylikt på oss så vi är lite rädda för dom. Idag höll dom på igen.