onsdag, januari 18, 2006

Kaffe och annat

Nu vet jag hur pulverkaffe smakar när det inte är utspätt med vatten. Det smakar..... SALT! Hur fan kan kaffe smaka salt? Hmm.. kanske ska bli mitt nya snacks nu när jag ratar chips och doodlar... sitta och knapra pulverkaffe framför tv:n? Hur kommer detta påverka min kropp och själ? Bästa förslag vinner ett mycket fint pris.

Sitter och väntar på Anders. Han ska komma hit och så ska vi idka kriminella handlingar tillsammans. Vad är det för kriminella handlingar vi ska idka? Bästa förslag vinner ett mycket finare pris.

Oj nu kom han. Nu ska vi vara kriminella.

3 kommentarer:

syrrans granne sa...

Jag föreslår följande:

Alt 1: Pulverkaffet påverkar dig på samma sätt som raketbränsle påverkar en raket, dvs det blir en jävla fart och fläkt.

Alt 2: Pulverkaffet lindrar din damp så du blir lugn som en filbunke och koncentrerad som ren batterisyra.

När det gäller er kriminalitet tror jag att ni håller på och projekterar ett kärnkraftverk. Ni har säkert gjort detaljerade ritningar och material-listor.

Maria sa...

Okej kaffet först. Jag tror att det kommer påverka din kropp och själ på så sätt att det alltid kommer blåsa ljumma vårvindar i ditt hår och det kommer alltid lukta blommande körsbärsträd när du kommer till skolan.
Hm.
Okej angående de krimimella handlingarna tror jag att ni kommer kidnappa en rysk sjöman och tvinga honom att bo i badkaret.

Ozzy sa...

Hahahaha! Fler förslag!