måndag, januari 02, 2006

Lilla Ullared

Idag har dagen fyllts av fynd. Har varit på vårt lokala Ullared, Göksäter. Termobrallor 109 spänn, resväska på hjul me smart handtag 145 spänn, snöanpassade handskar 89 spänn.

Ja... sen hände det inte så mycket mer den här dan då. Imorrn kommer dock brorsbarnen hit, då ska jag vara faster a la carte och åka pulka hela jävla dan i mina nya termobralls.

Det var förresten ett jäkla hallå från dom gamla släktingarna igår kväll när jag skulle somna. Eller så knakade det utav bara fan i duschkabinen av helt naturliga skäl trots att den inte varit använd (övervåningen, trasig, vi är inga smutsgrisar, finns fungerande dusch på nedervåningen) på sisådär två år. Den kanske var sur och ville ha uppmärksamhet.

5 kommentarer:

syrrans granne sa...

Det heter "durs"!

Maria sa...

Ge-kås är sorgligt, tro mig. Jag är uppvuxen 1 mil därifrån och tillbringade massvis med håltimmar på högstadiet inne i den där hektiska affären. Shit, jag får ångest bara när jag tänker på alla mammmor med skrikande ungar och deras glädje i blicken för att de har fått tag i plastfolie för 6.95.
Hoppas att det har gått bra med pluggandet under julen. Jag har knappt läst nåt och sitter nu och försöker skriva på mitt litteratursamtal som jag önskar att jag hade skrivit för en månad sen. Jag har insett att jag verkar vara olämpad för högre studier, det är fel i huvudet på mig, jag lovar, jag fixar det inte. Jag har typ damp eller nåt. Nu ska jag ut och leka i snön. Vi ses snart.

syrrans granne sa...

DAMP! Där har vi det! Förklaringen till att jag inte klarade av att studera matematik, trots begåvning.

Eller så är problemet helt enkelt att jag blir ganska tråkad av matte. Det finns ju annat jag klarat av att lära mig utan problem.

Ozzy sa...

Vem fan har inte damp?! Maria, vi är två som inte är smarta nog för högskolan.

jens sa...

minst 3 är vi som är högst olämpade isåfall.