lördag, januari 21, 2006

klättra väggen

Jag har min första helvita period sen tamejfan finska vinterkriget. Men andra ord JAG KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNAAAAAAA

Fan va jag hatar att vara pank. Hur lång är då en vit period? Drack tre glas vin i tisdags (fast det bara skulle bli ett, jag är alldeles för lättövertalad.), sen dess nada rien nothint inte nôtt. Att leva utan alkohol är inte så jobbigt. Det är däremot jävligt långtråkigt att sitta hemma varenda kväll. Hemma kan jag välja mellan följande aktiviteter; äta, gå på muggen, bada, tv, blogga, spela dataspel, chatta, städa, jonglera, plugga, dricka sprit ensam eller spela ett instrument. ALLTING blir tråkigt i längden.

Tråkiga saker att göra hemma är alltså äta, gå på muggen, tv, spela dataspel, städa, jonglera, plugga, dricka sprit ensam och spela ett instrument. Vissa av dessa aktiviteter har varit skojiga en gång i tiden, men jag har tröttnat.

Roliga saker att göra hemma är således bada, blogga, och chatta. Badar man för länge ruttnar man. Bloggar man för länge blir det så långt så ingen orkar läsa. Chatta kan man bara göra om nån kul är online.

Så pliiiis, ge mig förslag på vad man gör hemma en trist lördagskväll när man bara längtar ut till vackra män, whiskey on the rocks och pulserande dansgolv!

3 kommentarer:

syrrans granne sa...

Jag tror inte det finns någon egentlig räddning. Knark möjligen, men det har en tendens att kosta pengar.

Du behöver umgås med någon!

Anonym sa...

Bloggknarka är en annan rolig syssla. Testa den här t.ex. http://tingsnotarien.blogg.se/

Ozzy sa...

Tack för tipset anonym. Tyvärr är jag i nuläget en småfull nyss hemkommen hagga som inte orkar läsa all text. Jag sparar den till en dag som den igår. SG, jag gjorde ju det.