söndag, januari 15, 2006

Hylla NCC!

Å vad jag älskar bra kunder! Idag har vi gjort ett mycket uppskattat framträdande på NCC:s julgransplundring. Åå dom var trevliga och gav oss godis och fika och kaffe och tog hand om oss så bra så bra. Så, Ozzy hjärta NCC och Ozzy slakta Ericsson.

Rapport om vad som hänt sen senast;
Skola, fixade lite kursböcker till nästa kurs, söp och spelade upwords, sjöng karaoke

Här kommer en karaokerapport för fredagen. Det var sjukt mycket folk! Brukar alltid vara lagom på fredagar, men nu var det helt galet. Och det långa bordet i mitten upptogs av...tamtadamm.. en SVENSEXA! Offret hade tadamm rosa hårdrocksperuk och silverdräkt och gick omkring och gjorde reklam för sina svinfulla singelkompisar med inte direkt lyckat resultat. En av dom svinfulla singelkillarna hade dessutom fått för sig att det bästa sättet att få en tjej på en karaokebar är att gå upp och sno en mick och sjunga med när hon sjunger. Danielle var snäll. Jag puttade ner honom från scenen. Jag är ond.

Blev sjukt full, gick till Sticky fingers och blev fyllekär igen. (Förra fyllekärleken har gått över btw. Den här också. Det gick fort.) Kom hem jättättesent pratade hål i huvudet på Jakob och trodde jag var jättenykter. Ända tills jag vaknade halv nio med kräkfeeling. Lyckades för ovanlighetens skull somna om och vaknade igen halv ett! Lycka! Soffa hela dagen, sen grattisträff på Stage door. Släpade mig hem efter två timmar. Död. Och idag som sagt, jobbat på NCC. Dom är fantastiska, har jag sagt det?

1 kommentar:

brelovich sa...

Men, du är ju kär i NCC! Synd bara att det är så trist att vara ihop med ett företag för annars hade alla dina problem varit lösta nu.