fredag, oktober 08, 2010

Dagens skäms

Skämslåt är numera ett allmänt vedertaget begrepp. Låtar som man inte borde gilla, men som man gillar ändå. Själv gillar jag till exempel "Ingen vill veta var du köpt din tröja". Pinsamt men sant. (Egentligen skäms jag inte nämnvärt för just den. Skämslåt på riktigt är att jag älskar att dansa lindy hop till Koop - Come to me, som totalt inte alls är en lindylåt. Jag bara gillar'n. Och skäms lite för det.)

Finns det skämslåtar borde det ju finnas även annat skäms, eller hur? Ja!

KuriÅsas skämsmat: fiskpinnar, smält smör, potatis och lingonsylt som man mosar ihop till en gegga. Kan jag inte äta offentligt (och har inte ätit på very long time because of kaloriinnehållet och sunkigheten).

KuriÅsas skämsprogram: Paris Hilton - My new BFF. Patetiskt fängslande.

Och nu, det skämsigaste av allt, och inspirationskällan till dagens inlägg.

KuriÅsas skäms för att jag tycker att han är het-ing: Dave.

Dave är en hyfsat tacky blueslärare från USA som klär sig i rave- och hippiekläder, har långt 90-talshår och ett typiskt amerikanskt bullrigt beteende. Inte min kopp te! Och ändå... shit Majbritt. Dräggel. I smyg, för jag skäms ju. Men har är smått het alltså. Och det KAN, jag säger KAN, ha något att göra med att jag dansat med karl'n vid ett antal tillfällen. Han dansar brallorna av en. Literally.

Och i helgen ska jag gå kurs för honom. Holy moly. Got to hålla mig i skinnet.

Och eftersom flera av mina läsare verkar ha lite svårt för subtila undertexter så vill jag här poängtera att detta är ett humoristiskt, lätt överdrivet inlägg. Jag vill inte gifta mig med Dave, jag vill inte ens hoppa i säng med honom, jag skriver detta för att det var skojig inspiration. Och bara för att jag skriver att han är het betyder det inte att jag är kär i honom. Jag har mina ögon på annan för tillfället, som på riktigt är very much hetare än honom. I mina ögon i alla fall.


1 kommentar:

Yvonne sa...

Hej, hej!

Jag hittade ingen gästbok här hos dig, så jag skriver här i stället.

Om du gillar att leka lite med svenska språket, så har jag längst upp till höger på min blogg lagt in Mister Linky, för RIMMADE NYHETER. Vill du va’ me’?
Kika in hos mig och kolla vad RIMMADE NYHETER handlar om …

Ha en skön söndag!

/ Yvonne