fredag, april 25, 2008

Rapport from da reality check

Min realitycheck gick riktigt bra! Cyklade till bibblan i t-shirt, sandaler och solbrillor. (Har man missat hela förvåren med att ligga inne och lida så får man ju ta i ordentligt när man väl får njuta!) Fixade massa bra bucker. Tog en kaffe och en gb sandwich i halvliggande position i solen diskuterandes uppsatser, dammsugning och coola vs mesiga killar med Maria. Tog mitt kl två-piller. Cyklade till affären. Hammlade mat. Promenerade hem i lugn takt i vårsolens glans. Kom hem och hade genom den fysiska aktiviteten fått fart på... ja... vad ska man sägga... skiteriet helt enkelt! (Biverking av pillrena är hård mage som kan bli totalstopp.)

Bara några få illamåendeattacker under tiden, men inga kräksattacker. :OD

Känner mig mycket hoppfull inför helgens stora händelse och dessutom till och med lite sugen på att jobba med uppsatsen! Tänka sig vad lite sol kan göra!

Ja, jag ska ta det lite lugnt också. Nu tixempel ska jag göra apsilut ingenting i en timme ungefär innan det är dags att svida om till lindystassen och dra till Möllan.

Rajdidaj!6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!
/Tanta

Anonym sa...

ÅH, har du äntligen BAJSAT!

//VV

Anonym sa...

meeeeh, jag skulle ju bara skriva det EN gång. Radera en, plis.

jag är full. nu ska jag sova, och INTE fullblogga. såreså. kramkram

vad var det för mms du försökte skicka föresten?

//VV igen

Kaktusblomman sa...

Jag har också ont i ryggen, skijobbigt ibland. Jag får akupunktur hos en läkare här i Götet,kanske något för dig? Maila mig så får du adressen.

Rim of the World sa...

Yay, bajs och ont i röven!!!

Ozzy sa...

VV-en bild på mig i solen. Skoj att du var full förresten, det är inte jätteofta. Vi måste chatta nån gång när du är full!

Kaktus - Kanhända får jag remiss till akupunktur av fabbro doktorn. Vill inte hitta på massa egna varianter innan han har sagt sitt. Men fänks ändå.

Rim - idag har jag bara bajsat några små harpluttar. Men det är inte i bajsröven det gör ont, det är i sittröven.