tisdag, april 15, 2008

Aj + alko = putsväck

Jag har väl kanske nämnt det ett antal tysenförtiåtta gånger den senaste tiden (om inte här så på msn och fejjan konstant), men jag har oooooont i ryggen! Fifanjagdör. Håller på med en go utredning nu, röntgen, ortopedspecialister, megasuperduperröntgen, hästpiller osv. Och då kommer vi till det där med painkillers.

Alltså... jag har fått rejäla hästpiller. Löjligt stora, skulle nästan kunna ta fel och stoppa dem i diskmaskinen typ. Biverkningar: muntorrhet à la carte. Smärtstillande? NJAAAAAAAAA måste jag väl säga där. Eller.. njäääää! Får bara ta piller x 2 tre gånger om dagen. Och om jag gör det i ungefär två dagar så får jag vid sista intaget liiite smärtlindring! Eller om jag gör det och samtidigt lägger mig på en värmegrej så har jag inte ont alls i tio minuter efter att jag legat där en timme ungefär.

Sisådär halvt tillfredsställande kan man säga. Men, är man bonnatös så biter man ihop och tänker att ja ja, det blir bättre när jag väl får veta vad det är och de kan göra något åt det.

Och sen blir man full. Och... har inte ont över huvud taget!

I lördags (se föregående inlägg) så blev jag ganska pruttfull efter min insats som schlagerimprare, och när jag kom hem vid femsnåret hade jag faktiskt inte ont någonstans! Kunde röra mig hur jag ville, sitta hur jag ville, sov som en stock utan att vakna varje gång jag vände på mig! SWEEEEEEEEEET!!! Meeen, tänkte jag, det är nog bara tillfälligt.

Så idag fick jag en tisdagkväll över, och gick på quiz med vännerna och i samband med det drack jag några öl. Och nu? No pain! Ingen alls!

Helt sjukt. Jag förstår verkligen människor med kronisk smärta som tar till alkoholen. Finns inga painkillers i världen (förutom knarkvarianten typ morfin) som hjälper lika bra.

Kan man inte plocka ut det braiga ur alkoholen och ta bort det dåliga typ det beroendeframkallande osv?


Inga kommentarer: