torsdag, april 24, 2008

Dagen krälar sig fram

Det är VÄLDIGT LÄTT att bli uttråkad när man är risig och går på starka piller. Idag har jag ändå, mot alla odds, lyckats städa lite här. Ligger och väntar på dagens höjdpunkt, mamma kommer hit med sin laptop som jag ska få låna för att mot alla odds kanske lyckas skriva en c-uppsats liggande.

Men jag har så infernaliskt tråkigt! Ligger och glor på tv:n. Efter två dagars gloende kan jag redan tablån utantill. Inte så svårt när 50% av dags-tvutbudet består av "tävlingsprogram". Hur mycket tävling det nu blir...

"Vi söker en farkost man kan åka på vattnet med. Kasta om bokstäverna *tåb* och försök klura ut vad det kan vara. Vad kan det vara, vad kan det vara? Vad vet jag, vad vet du? Ring in vettja och gissa! Det kanske är lite klurigt, men en ledtråd är att det har med vatten att göra! Som jag sa tidigare, vatten alltså. Farkost man kan åka på vatten med... jaa jag tror att jag vet, kanske vet du också? I så fall tycker jag att du ska lyfta luren, trycka in numret du ser här nere och ringa in och gissa på vad det kan vara för farkost vi är ute efter! Gissa gissa, gissa på ni bara! Kom igen! Du har inget att förlora!" *förutom de 15 spänn i sekunden vi tar i avgift för att registrera ditt samtal* OCH DU KAN RINGA HUR MÅNGA GÅNGER DU VILL!!!

Jag vill ha en spelkonsoll.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag undrar lite vem de gör de där programmen för.... 1)extremt korkade som bor i okänd skog men som har tv 2)alla, för att man ska tycka att det är lätt och ringa så dom som gör programmet tjänar pengar.
Jag hoppas innerligt att det är nummer två och jag tycker synd om dig som har tråkigt. Har du inte Albert och Herbert du kan titta på? Eller gamla videoband med sedan länge glömda collegefilmer?
Rattle-Petra

Ozzy sa...

En kompis mamma som fick hjärntumör använde de programmen som hjärngympa efter operationen. Säger en del om hur hon mådde då...

Huu collegefilmer... *kalla kårar* Betade av lite top model igår istället.

Anonym sa...

Beverly Hills? Grannar? Kriminalare med ond bråd död? Ett musiktips då kanske? Det går fint att dansa till Duffy. Hon är grym.
//R-P