onsdag, april 16, 2008

Och nu blir det stackarsmig-Vm

Var ska man börja?

Måste planera kvällens improkurs.
Måste planera helgens improkurs.
Måste välja inriktning för kommande tre terminer.
Måste skriva c-uppsats.

Men egentligen vill jag bara lägga mig ner och skrika och sparka och cutta loss den delen av ryggen som plågar mig nåt så löjligt mycket idag.

fyfanvadjagharontfyfanvadjagharontfyfanvadjagharont

Jag kan inte tänka nästan. Hur ska man kunna fokusera på ett pedagogiskt improupplägg för folk som inte förstår parallellen mellan teaterimprovisation och dansimprovisation?

Helgkursen känns lite roligare, människor som vill att jag kommer. Ska få skratta en hel helg med härliga människor. (Fördomar, jag vet, men teaterfolk är för goa!) Bo på hotell, käka hotellfrukost. Hmm... ligga i hotellsäng... med trasig rygg.

Nu nös jag. Fy fan vad ont det gör att nysa.

Valet av inriktning känns helt vidrigt jobbigt. Jag har gått på lärarprogrammet i 3,5 år och vet fortfarande inte vad jag vill ha för inriktning förutom svenska. Körde ju historia i höstas, och fifan vad tråkigt det var. Ämnet i sig är väl hyfsat intressant, men ALLT runtomkring var pest och pina. Förutom didaktikläraren. Men alltså... historiker. Jag säger bara det. Inte världens poppigaste folk. Men, kan man välja bort ett ämne bara för att det är tråkigt att plugga det? Kanske blir kul att undervisa i sen?

Eller ska jag ta typ data/ikt? Men FINNS DET?!?!?! OCH VAR I SÅ FALL?!?!?! Och orkar man ha ett ämne där ens kunskaper blir ålderdomliga på ungefär ett halvår? Och kan jag tillräckligt för att söka det? Jag borde ringa studievägledaren igen. Fast jag var där innan jag valde historia och velade mellan ikt, franska och historia. Och nu velar jag igen.

Och... orka tänka på det NÄR MAN HAR SÅ JÄVLA OOOOOONT!

Snällasnällasjukhuset skicka kallelse till megasuperduperröntgen NUUUU!

Oh no. Ska tvätta sen också. Spännande. Förra veckan tog det ungefär tio minuter att bära hem den tunga våta tvätten (det är kanske 40 meter att gå). Och mitt hem är så jävla smutsigt för jag kan inte dammsuga.

Samtidigt får jag för mig att ju mer man gnäller desto ondare får man. Som en självuppfyllande profetia på nåt sätt. Aj vad ont jag har - ja det har jag verkligen och så vidare.

Så nu ska jag sluta gnälla och försöka ta tag i mitt val. Men, säg nåt uppmuntrande så är du snäll! (Inte sök doktor, jag är mitt i en utredning och var hos specialist i onsdags.)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk på vad fantastiskt kul du tycker det är med impro och vad bra du är på just det. Sväva i väg i något improviserat melodifestivalminne. Köp en bakelse och skit i att det inte är nyttigt att äta bakelser. Det stämmer inte, för det är nyttigt för själen och det som är nyttigt för själen är bra.
Eller så går du helt enkelt upp till megasuperduperröntgen och säger att du fått en tid just i dag och när dom hävdar att dom inte har det så säger du att du ska anmäla dom till patientnämnden för att de slarvat bort dig och då får du nog komma in och innan klockan 18 i kväll har du svar på alla frågor och är så gott som ny.
Rattle-Petra

Anonym sa...

Tack för peppet Petra. Fast... det blir nog ambulans till sjukhuset nu faktiskt. Kan inte gå. Så kan det bli! Ozzy in pain

Anonym sa...

Nä, vad aptrist. Jag tycker verkligen synd om dig. Men ambulans kan ju bli en upplevelse, det har jag aldrig åkt. Har du? Be att dom använder sirenerna.
Petra

Anonym sa...

Jag har. Det är megaångest. Denna gång blev det taxi dock. Fick piller. :O( // Oz

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att det gjorde det hela lite bättre. Försöker skicka positiv energi mot ontet, hoppas den kommer fram.
Petra