onsdag, april 09, 2008

Halleluja moment?

Nu haver jag invigt Gudstvålen.

Och nu får man gissa.

Såg jag Gud...

eller luktar jag som en vandrande pepparkaka.

Att stå inlöddrad i två-tre minuter utan varmt vatten rinnande över kroppen och vänta på att få se Gud gav dock två resultat.

Jag frös arslet av mig.

Och skrattade ihjäl mig.

"Här står jag, helt naken i ett knappt synligt lödder och väntar på ett halleluja moment."

Det är roligt med expriment.

Jag kanske ska berätta lite om expriment! När jag gick på teaterskola och delade hall med Muminpappan så pysslade vi mycket med expriment. Vi hade den så kallade Arkiv X-klubben, som utförde expriment varje onsdag i den tråkiga pausen mellan Tre Kronor och Arkiv X.

Hur smakar kokt banan? (slemmig och blaskigt)
Hur många marshmallows får man plats med i munnen ejenklien? (vi vet inte, vi hade köpt för lite. det fanns massa plats kvar i munnen.)
Hur funkar det att duscha och tvätta håret i mörker? (svårt att skilja på tvål, schampo och balsam)

Jag är faktiskt exprimentfreak. I måndags exprimenterade jag till exempel fram en cykelväg till dansen som tog åtta minuter kortare tid än den jag brukar ta. Jävligt brant och jävligt svettigt. Men ändå! Och idag exprimenterade jag fram en inte fullt lika brant och livsfarlig cykelväg hem från dansen. För några veckor sedan exprimenterade jag fram en helt ny frisyr genom att klippa av mig långa testar av håret.

Hmm... Min hy i ansiktet är jättemjuk och len. Är Gud på väg tro? Jag luktar inte längre pepparkaka heller. Jag luktar... som en förpackning rökelse. Vill man lukta så?

VM i ordbajs.
Jag kommer inte kunna somna inatt heller.
Jävla sömnstörning.2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud kanske uppenbarade sig i någon märklig form och inte en sån där skäggig gubbe i vit särk (vilket iofs hade varit riktigt obehagligt att plötsligt se i duschen). Jag menar, Herrens vägar äro ju lite knepiga ibland. Han/hon kanske var själva löddret! Eller en tvålkopp! Eller imman på badrumsspegeln! Who knows..
Tant J

Anonym sa...

HALLELEJUJA ska man väl säga?
//VV