måndag, juli 02, 2007

En tanthjälm tack?

Jag undrar en sak.

Varför kan inte frisörer stajla frisyrer?

För några år sedan gick jag stadigt till min käre tidigare i bloggen omnämnde transvestitvän tillika frisör A var tredje vecka för skitsnackning och frisering. Av kanske tvåhundra stylingar blev jag nöjd... en gång. Eller möjligen två. Till slut suckade han, gav mig fönen och fri tillgång till alla produkter och sa "varsågod och lek". Han, som klippt mig, färgat och fönat mig flera hundra gånger stylade mig fortfarande som

Dallas.

Fast han försökte göra fint. Men resultatet blev alltid...

Dallas.

Hörde igår på radion en snubbe som fick välja att leva någon annans liv i en vecka. Han valde Angela Channing, mycket för att han varit hos frisören för en vecka sedan och fått en styling à la Angela. Även min kära vän Lindex var hos frisören nyligen och fin en fin fluffig tanthjälm.

Alltså... Om man tittar på henne så ser man att hon inte är en tanthjälmsfrisyrperson. Tittar man på mig ser man dito. Och stylar man en ung man som Angela Channing så har man väl antingen valt fel yrke eller så missade man kanske kursen i just föning?

Eller är alla frisörer sadister?


9 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHA, jävlars! då vill jag se ut som Woody Allen!!!

näe, orkar fan inte logga in
//Vandravildjäveln som fan i helvete ska gå och jävelsova nu. Banne mig.

*fler svärord till folket, nu!*

Anonym sa...

haha, jag har aldrig tänkt på att du har 'slackerprosa' som label i alla dina inlägg... såg det nu först. Tur att man är uppmärksam...

/V_V

Anonym sa...

Tror det beror på vad man har för hår om frisören kan hantera det eller ej. En del blir ju verkligen supersnygga, jag hör inte till dem. Jag har lockigt hår och det kan man inte göra vad som helst med. Till exempel inte använda tratt till fönen (fast det vill frisörer gärna göra). Till exempel inte använda borste (Frisörer använder både kam och borste, jag har äger inte någotdera). Så till exempel gör jag i ordning mitt hår själv hos frisören, eller går därifrån med vått hår.
Petra

Ozzy sa...

Funderat på om man någon gång skulle prova att raka flint i mitten. Undrar hur det skulle se ut.

Jag har lockigt hår och använder föntratt varenda jävla dag.

vandrarvild sa...

Flint i mitten låter aaaaaascoolt ju! DO IT, DO IT!!!

Anonym sa...

Hjälper föntratten? Mitt hår blir heeeelt fyrkantigt av föntratten. Så där ulligt gulligt pansjoaktigt. Drar man sedan en borste genom håret blir lyckan gjord... INTE.
Jag har ingen hårfön.

Anonym sa...

Nä, inte flint i mitten. Kolla in när Grynet praoar på frisersalong i stället. Gör en sån frisyr som killen får där... Spridda rosa tofsar med glitter på. Micket snyckt.

Anonym sa...

Fast värst var den gången jag var hos en "käck" frisörtös som frågade hur jag ville ha det.
Kort, tufft och lite busigt tack, sa jag.
Ok sa hon och klippte på. Följt av... jag klipper ur det lite här i nacken så du får lite volym.
Resultat: Jag såg ut att ha jobbat på Red light ditrict i två månader med missionären som specialitet. Jag hade inget hår kvar typ. Och det gick verkligen inte att rätta till själv ens, man såg skallen.
Jävla apa!
Det var då jag fick börja använda keps, jämt!
Hur dum får man vara, det är inte svårt att lista ut att det skulle bli FEEEEEEEEEEEEEL, Lindex har sveriges tunnaste hår.

Lindex

Ozzy sa...

Lindex - Ja vad FAN är det med dom? Jag trodde de var frisörer, och vad lär man sig där? Hur man klipper olika hår trodde jag.