tisdag, juli 17, 2007

Ett avbrott från mitt bloggavbrott

Det är ju skitbra att det är fint väder nu.

När jag är i stan.

Och bara har tagit med mig jättetjocka jeans.

Jag var förresten hos tatueraren idag och diskuterade hur jag ska göra om min ångesttatuering. Det kommer bli skitfint, I tell you. Tatueraren frågade "vem har gjort den?" "det har Max på Inkstation" svarade jag. Tatueraren hoppade högt och sa "har MAX gjort den?!?!"

Jag tror Max har tappat stinget. Synd. Max var en rolig och trevlig prick annars.6 kommentarer:

Anonym sa...

är din tatuering SÅ bedrövlig alltså? du måste ändra den i så fall. dåligt gjorda tatueringar är ungefär som att gå med en lapp i pannan om att man är kass i sängen.

/äh, orkar fan inte logga in. Byt till WORDPRESS NUUUUUU!
/ Lena/vandrarvild. Mätt. Pizza. Blev skitgod, hemmagjord pizza rules. godammit.

Wulff sa...

nämen vad säger du? inte nöjd med Max? han som har prytt mig med mästerverk...är du säker på att det var han och inte hans lärling som gjorde den? jag hoppas verkligen inte att han har tappat stinget eftersom jag tänkt låta honom klottra på mig i höst/vinter...

Ozzy sa...

Nej den är fan inte fin alltså...

Wulff - varken jag eller min kompis som gjorde sin tatte där ungefär samtidigt är nöjda. Och tatueraren jag pratade med tyckte verkligen att min var konstigt gjord. Inga nyanser och så. Men nu jävlar kommer den bli fin.

Wulff sa...

men, men ,men...säker på att det var Max? snubbe i 40 årsåldern? glasögon? lite gråhårig runt tinningarna? börjar bli lite orolig jag...

Ozzy sa...

Xcuse me men anklagar du mig för att vara korkad eller nåt? JA, det var Max. Nej det var inte den andra killen som jobbar där. Och alla tilltalade honom med "Max". Och min kompis känner honom. Och det står Max på visitkortet. Eller Maximilliam kanske.

Tjôta.

Wulff sa...

haha tjötar inte...blir bara lite ängslig och nervös ju.