fredag, maj 21, 2010

Daytimetelly

Vad har hänt med dag-tv? Sist jag var arbetslös var förmiddagarna en orgie i gamla repriser och tvåliga såpor. Då fastnade jag i såpornas såpa, Glamour, och var helt inne i vad som hände med Brooke, Thorne, Ridge och alla de andra. Nu äro tvåloperadagarna räknade och jag kan inte ens förmå mig att kasta ett getöga på dem.

De ändlösa repriserna av Lilla huset på prärien, Falcon Crest och McGyver har dock nu bytts ut av två fasansfulla fenomen; tv-shop och DJEFLA SPELPROGRAM! Allvarligt? Ringoling bingolingo ringovinninte. "Jag vet, vi ställer en pantad men snygg person i tv-rutan som får prata om absolut ingenting i en timme medans en klocka räknar ner!" Min käre improvän Carl, the master of prata snabbt om all möjlig skit fast på ett roligt sätt sökte ett av dessa otaliga jobb och fick det nästan. Åh, det hade varit humor, jag hade kollat varenda dag! Men istället brädades han av nån välfriserad välansad gay som mest stod och svamlade om "jaha, vad gör ni där i tv-soffan, kanske dricker ni kaffe, kanske ni dricker té, vad vet jag? Vad vet jag, hur som helst så sitter ni där i alla fall och gottar er, kanske äter ni frukost. Vad äter ni till frukost idag? Själv åt jag gröt och drack ett glas juice, jahadå så gott så!"

Bah. Uppenbarligen sitter folk och kollar på skiten eftersom den sprider sig till kanal efter kanal.

Det är lite synd att den välfriserade gaykillen blivit hallåa istället. Det var helt magiskt fängslande att kolla på hans menlösa svammel.

Timmen mellan nio och halv elva (men hallå det är ju en och en halv timme, kan du inte räkna? Nej det kan jag inte.) är en enda lång orgie i "såhär såg jag ut innan jag skaffade mig abtronic *mummelmummel och slutade äta sockeråfett mummel* och såhär skitsnygg och spraytanad är jag nu" och "jaa vad kan det vara för flicknamn vi är ute efter? Ann_? Och det var inte Anny."

Men halv elva, då kommer festen! Biggest loser! Yey! Galet inspirerande program. Tack vare dem sprang jag ju mitt tokspringlopp i Skatås förra veckan. Vi får si vilken effekt det har på mig idag.

PössåkramInga kommentarer: