måndag, augusti 13, 2007

Jag heter Ozzy. Jag är schkådeschpelare.

Sådärja. Då har man gjort radioteaterdebut då. Och käkat lunch i samma rum som Janne Josefsson. Och hämtat fika och fått veta att "där bakom hörnet sitter Christer-redaktionen". Fifan vad svårt jag hade att hålla mig från att rusa dit med tungan vid knäna och glooooooo och limma på allt och alla. För har man en bra radioröst måste man väl vara fantastisk va?

Ozzy, vad har du för radioröst? Jotack. Göteborgsk. Och polypsk. Det låter som om jag har en ob uppkörd i varje näsborre. Fast det var ganska skoj. Litet vadderat rum, hörlurar, mick med såndär puffskyddsplatta framför. Notställ för manus. Regissören och teknikern i annat rum. Ropar in "jättebra, ta det en gång till och betona det där." Och min polare, da regissör, var ju för jävla bra regissör. I alla fall för Ozzyskådisar. Och teknikern var världens softaste. Kände mig... trygg. Gött. Och Ozzy, när kommer detta sändas på radio ejenklien? Jadu, det vet man tydligen inte. Om ett halvår, om ett år... Whenever. Men pjäsen heter Lollo Larsson och är resultatet av nån manustävling tydligen.

Och sen var jag och kollade på skissen av min nya tatuering. Rajdidajjj den kommer bli asfin.

Och nu åskade det. Eller som vi säger på ön: De wa skaam, no e de ekran ôschk.

Och slutligen: Dagens band - Mustasch. Hooo så bra senaste skivan är.


7 kommentarer:

Stellan-Brollan sa...

Mustasch äger. Fast inte under näsan, helst. Visste du att de är Orustepöjkar? Några av dem, i alla fall.

Ozzy sa...

Wehoo! Det kunde man tänka sig, alla fräna kommer från Bockwurst.

vandrarvild sa...

fatta så COOL att du var nära Kristerredaktionen! Du kunde satt en post it på dörren och lämnat lite verbalt dregel från mig med.

Persilja sa...

Pip! Vilken Krister??? Pip! (Blyg mus undrar)

Du lovar att tala om när det är dags så man får höra det polypska göteborgska Ozzysoundet!

Ozzy sa...

Ja fifan mina nerver var på utsidan. Persilja, Christer i P3 är ett program i P3. Christer jobbar där. Det är hans poggram. Och jo, rapport kommer. Om jag nu ens får veta själv när det sänds.

Persilja sa...

Aha! Lyssnar inte så ofta på radion, det blir faktiskt bara i bilen och då vill dottern höra lugna favoriter...
Hemma är ljudväggen så fullmatad den kan med tv-apparater, dataspel och rockmusik och barnvrål så att sätta på radion i nåt rum är inte att tänka på. Skulle inte höra Krister. Int är det han som låter precis som han i tv som gjorde första sviten med mat Tina? Minns ej hans namn och du måste inte svara på detta glöm det för jag kommer nog inte att komma ihåg attkolla svaret ändå och nu ska jag sluta uppta din tid.

Ozzy sa...

Han heter Thomas Tengby han du tänker på och hans farsa bor på Kärringön där jag var för inte så länge sen hurra. Kan tänka mig att man tycker att de låter lite lika ja, ganska ljus röst båda två. Fast Christer är en miljard mer Ozzy-anpassad.