tisdag, mars 21, 2006

Vem bryr sig?

Vem bryr sig om Laila Freivalds?

Vem bryr sig om den innesnöade fotbollspremiären?

Och där fick jag en smäll av minst två av mina läsare. Men allvarligt, jag är GLAD att jag aldrig tittar på tv i vanliga fall. Shit va tråkigt det är! Här på landet kan man inte göra så mycket annat än att plugga, rota i gammal bråte, fika och titta på tv. Surfa kan man inte göra, det går sjukt långsamt. Och.. mja.. Den unge Werthers lidande är inte den bästa boken jag läst. Den var intressant en stund, men nu är det mest en geggblandning bestående av kärleksdravel och filosofiska resonemang som jag inte orkar ta till mig.

Imorrn ska jag träffa min brors familj hurra! Leka med liten bäbisflicka och bli bäbistokig igen. Måste bli klar med utbildningen snart så jag kan skaffa ett jobb snabbt som jag kan vara barnledig ifrån. O, nu fick jag bråttom. Hur snabbt kan man läsa in 200 högskolepoäng? Eller ja.. Jag har bara 160 kvar efter den här terminen va? Nä, ännu mindre! Hur går det ihop? Måste räknat fel... *räkna räkna* 140 poäng har jag kvar. Fan, minst tre år alltså. Då är man ju knappt fertil längre. Attans. Där gick mitt vuxna liv åt pipan. Jag kommer alltså alltid få leva som en övervintrad 20-åring. Vill man det?

6 kommentarer:

Moa sa...

40 är det nya 20!

jens sa...

och där fick vi veta att moa lider av åldersnojja. jag tror snarare att typ 65 är det nya 20. pensionärslivet kommer att bli en fröjd.

Ozzy sa...

Det sorgliga med att 40 är det nya 20 (jag tippar snarare på 50 iofs) är att man trots den förlängda ungdomen inte förlängt kvinnans fertilitetstid. Dritt.

jens sa...

skaffa ett par snabbt, skit i dem och ta hänga-med-småbarns-perioden när du blir pensionär och dina yngel har ynglat av sig egna.

Cici-fifi-fafa sa...

tänk på mig då.. å jag som inte ens plubbar..

Ozzy sa...

Man måste inte plugga cici