tisdag, mars 07, 2006

Praktikblogg igen!

Idag sitter jag på min praktikskola och bloggar igen. Ska snart gå ner och titta på estetisk verksamhets redovisning. De har gjort dukningar med olika teman, bland annat Barbie och fotboll. Ska bli intressant, massa tårtor och grejer.

Stegräknaren funkar nu! En genomsnittlig dag med praktik och inga extrapromenader innebär ca 6000 steg, så nu måste jag knalla lite extra. Jättefånigt, min handledare (som också är svarthårig, har likadana glasögon som mig, är lite rund och är lika gammal som mig nästan) har också stegräknare, så idag var jag tvungen att dölja min så vi inte ska se ut som tvillingar. Hon går 10000 steg om dan. Det ska jag mä.

Idag hade jag med mig MAKRILL I TOMATSÅS och pasta till lunch. Blev laaaaagom pikad när jag åt det! På en hotell-restaurangskola! "Vad är det du har? Kattmat?" Hmm. Kanske skulle försöka mig på aningen mer avancerade gastronomiska kreationer i fortsättningen.

Idag upptäckte jag också att jag inte läst en enda sida i boken vi ska ha skrivit en liten ordbajs om till på måndag. Panik. Och nu precis upptäckte jag att jag måste börja om på min VFU-rapport, för jag kom på hur jag ska lägga upp den för att få struktur i mitt ordbajs. M säger att jag är ambitiös. Jo, man måste väl vara det om man är korkad och gör en massa saker i onödan för att sedan behöva göra dem en gång till?

Så nu måste jag gå på vernissage, sen ska jag träffa E och M och kanske S och planera KLASSFÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

9 kommentarer:

syrrans granne sa...

Panikblogg säger jag. Panik är i alla fall det jag får när jag kommer in här och inser att jag är långt efter när det gäller bloggande.

Ditt fina-fisken-inlägg får för övrigt guldstjärna. Det är så Spermaharen-aktigt så jag blev riktigt nostalgisk faktiskt.

syrrans granne sa...

Jag har skrivit ett helt blogginlägg om makrill i tomatsås nu. Mycket nöje!

Ozzy sa...

Fänk jo. Det kunde dock blivit en bättre fiskblogg, eftersom jag skrev om den två gånger för att blogger kraschade. Dumma. Det var en lång kärleksförklaring. Sen blev jag bara lat.

syrrans granne sa...

Fiskbloggen! Där har vi en ny idé till blogg. Skall det någonsin sluta?

Hur skall man hinna med alla bloggar egentligen?

Fisk-Ozzy sa...

www.ishavstorsken.se

Anonym sa...

Det jobbigaste är att varenda kompis har en skojig blogg nuförtiden. Man hinner inte läsa! Fascinerad över att folk över huvudtaget orkar läsa min.

Ozzy sa...

Ps det var jag själv som skrev det sista inlägget, glömde sätta dit namnet.

Moa sa...

Hälsa klassfesten från mig... [Snyft]

Ozzy sa...

Jamän fy faaaaan va tråkigt att du inte kommeeeeeeer! Brööööl