fredag, mars 10, 2006

Vad handlar den här bloggen om ejenklien?


Kan man vara kär utan att ha någon att vara kär i? Har känt mig rätt kär den senaste tiden, men vet inte riktigt vem jag ska applicera kärleken på.

OJ!!!! Nu kanske jag får en begagnad digitalkamera av Jakob! Han hävdar att Baddi har tjatat mer om att få den, men jag hävdar att Baddi inte städar Jakobs hem, därför bör JAG få den eftersom jag städar hans (Jakobs) hem OCH har en blogg som jag PRECIS innan Jakob klev in genom dörren satt och bloggade på och tänkte "fan att jag inte har en digitalkamera så jag kan ta kort på mitt liv och lägga in". Baddi, anse dig rökt.

Hejja livet för övrigt! Oj så skoj det är ibland, helt utan anledning!

Här kommer en bild på Ozzy när hon har skoj


Ojoj. Ska man fortsätta ha sånhär humor blir man aldrig gift.

6 kommentarer:

Baddi sa...

Jag har inte tjatat alls om att få den. Det var Jakob som frågade mig på ICQ om jag ville ha den, och jag sa att jag kunde ta den om han inte ville ha den.

Jakob sa...

NEJ! Det handlar faktiskt om en annan kamera än den Baddi pratar om.
He he he ... jag är så obegriplig.

syrrans granne sa...

Gift och gift... Det här med att man skulle förvandlas till gift. Vad är det liksom?

Nej, tillbaka ner i gnälltratten tror jag bestämt. Inte för att jag hittar nåt att gnälla över, men jag kanske är full då eller så kanske...

Just det! Full var ordet! Jag kan ju nästan inte formulera mig ordentligt alls faktiskt. Vissa bokstäver blir fel också, men det är som vanligt i framtiden.

Bladig i alla fall. Det är ett tecken på fylla det!

Ozzy sa...

Du känner dig alltså inte besegrad då Baddi? Attans. Jag som gillar att besegra.

Fylle Ozzy sa...

Bör man poängtera att sg missförstått gift? Jag vill inte förvandlas till gift, jag vill gifta mig med intelligent, humoristisk man. För övrigt, varför är du full hemma kl 00.18 när du kan vara full på roligt ställe med mig kl 00.18? Det är inte Jakopp som är obegriplig, det er dy. För övrigt är jag skitfull och har diggat med tumvantar på tassarna hela kvällen.

Ozzz sa...

För övrigt luktar det mitt ex i mitt rum. Mycket skumt.