onsdag, april 01, 2009

Min tv är allergisk

Min tv förefaller ha blivit allergisk mot amerikanska dramakomediserier. Hur vet jag det? Jo, kära läsare, ALLA, och då menar jag ALLA, amerkanska dramakomediserier låter ungefär likadant. De har ett slags... hur ska man förklara... ploppande soundtrack, antar att det ska föreställa stråkar som spelas med plockteknik eller nåt sånt.

Har inte tänkt på detta förräns tv:n pajjade. ALLA låter likadant! Plopp plopp plopp. Desperate housewifes, Greys anatomy, Ugly Betty... Så fort något är tokroligt så ploppas det. Blir det allvarligt en stund så är det tyst, men så... säger en skådespelare något dräpande, och ploppandet börjar igen.

Vad är grejen? Varför ploppar man? Ploppandet måste vare en kod för "luta dig nu tillbaka och småle och tokerierna". För det är just det man gör märker jag. Så fort det börjar ploppas så tänker jag aaahhh... en småmysig serie som man inte behöver tänka eller bry sig så mycket om. Plopp plopp.

Tills tv:n blev allergisk. För nu låter alla plupp mer som... skär skär. Men det är bara pluppen som låter knas. Så de enda gångerna min tv knasar är när det är dramakomedi på tv.

Min tv verkar tycka saker om vad jag ska titta på...


4 kommentarer:

Anonym sa...

Omfamna allergin! Jag har tränat min Tv så väl att den faktiskt säger åt mig att titta på dessa program när jag är trött och inte orkar tänka!

Helena sa...

Jag fattar inte riktigt vad det där ploppljudet är, men kul är det! (kanske tittar jag för sällan på sånadäringa serier nuförtiden...)
Tack tack och åter tack för en SUPERBRA&skojig blogg!

Signorina sa...

Hej Ozzy!
Om TV:apparater kan vara allergiska (vilket de uppenbarligen kan!) så är min också det. Men jag har kommit unfund med att min TV bara är allergisk mot de amerikanska tv-serier som visas på Kanal 5...

ps. Grattis till 4-års bloggandet!

Vargadotter sa...

men jag tittade på greys i onsdags och hörde inte ett endaste plupp..åtminstone inte när jag tyckte att det var roligt...?