lördag, april 25, 2009

Det låter som om en tonåring skrivit det här inlägget

Igår var jag hos min lille guruläkare igen, Bo Lohmander på torggatans läkarmottagning. Åååh han har svar på allt! Hurra!

Pratar om sjukgymnasten och han säger "aha, då tränar du med McKenziemetoden antar jag". Ozzy svarar.... ööööhhh... va e de? varpå Doktor Bo säger men hallååå du ska inte lyfta skrot och joxa, vad är det för påhitt? Och då säger jag att ja det var min nästa fråga, kan du rekommendera nån bra för jag trivs inte riktigt där jag är nu... varpå han frågar var jag går varpå jag svarar Citypraktiken (så nu vet ni det) och han svarar nä du ska gå till den häringa tjejen istället. Där är de mycket mer fokuserade på unga människor med liknande problem som dig, inte en massa gamla trasiga kärringar och gubbar. Varpå jag fnissar. Fast det är inte bara gamla trasiga kärringar och gubbar där, men ändå.

Så, rajjdidajj på måndag ringer jag till min förhoppningsvis nya sjukgymnast och bokar tid, och på tisdag får jag min förhoppningsvis sista akupunkturbehandling av den ostrukturerade, röriga sjukgymnasten som verkar ha glömt att hon sa att vi skulle göra akupunktur varannan vecka från och med nu och frågade om jag ville ha akupunktur på tisdag. Ja tack sa jag. För nu har jag tinnitus igen. Det är dumt.

Och förresten så sa Doktor Bo att det kanske visst är diskbråck jag har, det är en definitionsfråga. Min sjukgymnast vet således inte vad hon pratar om. Surprise?


2 kommentarer:

Anonym sa...

McKezie is da shit!!:O)

//Ira

Cecilia N sa...

McKenzie vet jag inget om, men håller tummarna att den däringa tjejen säger "Toppen! Kan du komma om en halvtimme?" Och att du kan det och att det är precis så toppen som det ska vara.