onsdag, april 22, 2009

I was born a blogger

Jag har bloggat sen jag var 6 år gammal. Fast i dagboksform. Ibland tätt, ibland långa glapp. Läste igenom allihop idag och kan inte låta bli att citera Ozzy, 6 år gammal. Detta var dagens viktigaste händelser onsdag 7 maj 1978.

---------

"jag vaknade jag syde lite sen sate jag mig och lysna på minimotorbajk och varförsen kläde jag på mig. sen sate jag migoch lysnade på hela världe n behöverhaensång Annika kom hon som inte är sommargäst"

---------

16 maj 1978:
"Jag vaknade och kläde på mig sen åkte jag på kallas till Maria honfik tenisrak 2stycken 3 stycken bolar"

---------

Hallego!

---------

Söndag 27 juni 1982. (Ozzy är nu tio år gammal och har börjat med skrivstil.)
"Idag hade Stellan Styrelsemöte för 4H (ritat fyrklöver med ett H på varje blad). Det betyder huvud, hjärta, hand och hälsa. Jag är också med i 4H fast jag är inte med i styrelsen. Stellan är Ordförande i 4H. Jag byggde en koja idag."

Trenden med att berätta vad jag lyssnade på fortsätter in i 80-talet. Måndag 28 juni 1982 lyssnade jag på Baccara.

Måndag 17 november 1986 är Ozzy 14 år gammal.
"Nu ska jag nana, vi har sv prov på onsdag och Eng prov på fredag, men på Torsdag är det SKOLDANS! (Ska nog stöta på Peter.K 9A)"

----------

Vilken skatt, att ha hela sitt liv på pränt! Jag kan läsa om när jag flyttade hemifrån, kuggade körkortet andra gången (har inte skrivit om när jag lyckades ta det dock), följa kärlekslivets historia, stormen '83, Cia Berg och programmet Bagen, kriget mellan Kuwait och Irak... och allt personligt. Tankar, hur jag mådde, vad jag ville med livet i olika perioder...

Yeah. Skriv dagbok vänner. Eller blogga. It's da shit.3 kommentarer:

IT-mamman sa...

Gulledej! =)

Stellan-Brollan sa...

Herr ordförande - that's me.
:D

din hemlige chef sa...

smått avundsjuk faktiskt...minns ju knappt vad man gjorde förra julen ens...