torsdag, mars 05, 2009

The mask

Helt korkat och omotiverat skiter jag i sjukgymnastiken idag och stannar hemma. Skyller på att jag har ont. Eller nåt. Höfterna har börjat freestyla loss med major smärta igen också och jag måste tvätta. Så det blir dagens projekt. Tvätta. Kanske städa lite. Kanske prata lite skit i luren med Marina. Hurra för daglig kontakt! Vi ringer nästan varenda dag nu och säger "häj va gör du?" "jag matar mitt barn, va gör du?" "jag åker spårvagn" och såna livsviktiga saker.

Gör mig en kopp kaffe och försöker njuta av dagens blogginlägg. Brollans nya blogg tycker uppenbarligen inte om min dator, men kanske din! (Nån dag ska jag orka lägga in länk också brooor.) Rims gamla vanliga blogg älskar dock som vanligt min dator och ger mig ett bildinlägg om japaner som åker morgontåg. Rim undrar var kvinnorna på bilden är. Jag undrar över att 75% av männen på bilden bär mask för munnen, som på den gamla goda SARS-tiden. Är det så att masken blivit socialt accepterad i Tokyo?

Så koko och olikt här tänker Ozzy. Sen tänker hon... hoppas det blir ok med mask i Sverige också. För är det någon gång man blir sjuk så är det när man åker spårvagn. Har hon märkt nu när hon flyttat till spårvagnsdelen av Göteborg och för första gången i sitt liv alltid har månadskort. Fy faen vad folk hostar och snorar på vagnen! Ibland sitter man helt omringad av snor och host och flås flås rakt i nacken med bacillerna. Försynt halar man upp scarfen/halsduken/sjalen och hoppas på det bästa.

Men tänk om man hade en liten mask i väskan att hala fram vid behov? Inte nån ful vit Japansk variant. Pimp my mask!

Det är bara synd att man får lite Hannibal Lecter-feeling av masken.6 kommentarer:

Smultron sa...

Titta här, kanske lite brudig men... http://farm1.static.flickr.com/216/521734135_71dddf9c74.jpg?v=1191165823

/smultron
http://smultronsmultron.wordpress.com/

Stellan-Brollan sa...

Funkar det inte nu heller? Jag bytte tema en gång till igår kväll.

Ozzy sa...

Sorry brollan, ne fonkar inte

Ozzy sa...

Rooolig mask! Vill ha!

Stellan-Brollan sa...

Har du provat att ladda om sidan? Tömma cache? Byta webbläsare? Jag tror inte jag kan göra så mycket mer :(
(misstänker att du har en gammal Internet Explorer…)

Ozzy sa...

Ladda om funkar ej. Vad är tömma cache? Har internet explorer som är jättenytt. Ny dator juvv. :(