måndag, mars 16, 2009

Fula gubbar i word - boken som aldrig blev mer än en feltryckt skräpskit som bättre brukas som dasspapper?

Eftersom det gått en månad sen vulkan.se (världens sämsta företag) skickade mig en helt uppåt väggarna felaktig bok för korrekturläsning (en bok som skulle varit klar tidigt i december) och jag mycket pedagogiskt och metodiskt beskrev alla felaktigheter och mailade tillbaka och Peter på vulkan.se (världens sämsta företag) svarade vad bra då skickar vi den till tryckeriet och nu har vi tappat tråden här känner jag.

Det var alltså en månad sen Peter sa nu trycker vi. Och sen dess... tystnad. Så jag mailar i förra veckan och säger hrrm hrrm hur går det med min bok? Jodå, den är klar för tryck, bara du godkänner omslaget så trycker vi! MEN HALLÅ DU SA JU NU TRYCKER VI DEN FÖR EN MÅNAD SEEEEN! Jävla pucko. Och varför har du inte mailat mig och sagt att jag ska godkänna omslaget? Jävla pucko. Är det så att du bara har glömt bort mig och inte kan erkänna det jävla pucko? Så jag mailar och säger JAAAA JAG GODKÄNNER TRYCK BOKEN (NU FÖR I HELVETE DITT SEGA JÄVLA PUCKO!!! vill jag tillägga, men vill inte försitta mina chanser till 29 gratis böcker så jag lägger band på mig och öser ur skiten i bloggen istället). Och sen går det några dagar. Och... så får jag ett mail till där Peter ber mig ta en sista koll på en pdf-version av boken för att kontrollera att allt är korrekt.

ANSTÄLLER VULKAN.SE BARA ANALFABETER???????? DET ÄR FEEEEL! FEL FEL FEL FEL FEL! för att citera Brasse. (Tycker hon ja. Och tycker alla. Vulkan.se är FEL FEL FEL FEL FEL!) Illustrationerna är fortfarande på fel sida. Texten börjar olika högt upp. Och jag blir så trött och... SÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÅ JAG VILL BOMBSPRÄNGSKJUTAPANGBOMKRASCHA SÖNDER HELA JÄVLA VULKAN.SE (världens sämsta företag) men för att inte försitta min chans till 29 gratis böcker så lägger jag band på mig och svarar "Suck... Nä det är fel. Till exempel så är detta och detta fortfarande fel. Och jag som förklarade så jävla pedagogiskt och tydligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska jag skriva samma saker igen? Gå igenom sida för sida? Eller inse att det inte kommer bli nån bok?"

Eller också mailar jag Linda Skugge och Sigge Eklund och berättar om vilka sopor de anställer.


5 kommentarer:

Peter Madison sa...

Oj...

Hmm...well, eftersom det är Linda Skugge som driver Vulkan så kan det väl inte gå så mycket mer än just fel.

Kan du inte få ut den på "riktigt" förlag?

vandrarvild sa...

håller med madison: det är ju för fan SKUGGE. Fast jag föredrar ändå ekelund-.sidan av vulkan för han skrev i min blogg att han trodde den skulle bli en bra bok och det tyckte jag var lite sött sådär på samma sätt som det är sött hur han blir sådär röd om kinderna. Sigge asså.

så jag är en av kanske tre som faktiskt HAR fula gubbar i word då?

vandrarvild sa...

men ändå, okeeej, vi bajsar på vulkan.se. vi lovar! eller så blir vi ena jävlar på pdf-filsredigering så att allt blir bra, bttre än den enda anställda på vulkan. typ

kramkram!!!

Smultron sa...

Ha ha ha det låter förfärligt, jag erbjuder mig också att bajsa på dem.
http://smultronsmultron.wordpress.com/

Anonym sa...

Här uttalar sig Skugge om reklam- och webbyråer. Underhållande att hon säger att " Uppstickarföretagen tar över och dumpar hela marknaden". Menar hon Vulkan så får hon nog fundera en gång till....

http://resume.se/nyheter/2009/03/16/jag-vagrar-att-betala-for-/

/Tant J