söndag, december 07, 2008

Rapport - Ozzys liv v. öö vilken vecka är det?

Under hösten har mina obotliga singelvänner Sofia 1, Sofia 2 och Celusia lyckats få sitt på det torra. Nu har jag inga obotliga singelvänner kvar. Återstår den obotliga singeln Ozzy som ständligen kämpar mot sin sjukliga killblyghet.

-------------

Det är lite skumt det där, när obotliga singelvänner äntligen träffar någon. Jag är så tokglad för deras skull! Samtidigt som det är skitskumt när Celusia inte kan komma på nyårsfest "för vi har barnen då". Hihihi. Märkligt. Ovant. Och lovely.

Men någonstans där i hörnet lurar neggo-Ozzy, som när som helst vill hoppa fram och knö henne full med dåliga tankar. Att de träffar någon men inte jag. Posso-Ozzy är dock väldigt duktig och tänker "att de har träffat the man visar ju bara på att jag också kan det". Just nu leder Posso fett, men Neggo var framme och visade sitt fula tryne för några dagar sedan. Och fan vad arg jag blev. Löjl-Neggo. Och så kickade jag Löjl-Neggots butt.

Och gick ut och söp. Det var inte igår. Och fy fan vad rooooligt det var! En helkväll med gött flow, roliga kompisar och återhämta all förlorad Tant Johanna-tid. Hurra för Tant Johanna! Efter många många timmar på after work raglade vi iväg till karaoken där jag inte varit sen finska vinterkriget.

Ja... det är ju alltid trevlig med bekräftelse. Även om den kommer från Mr Guldfisk, aka Strulputten (herregud vad inlägg jag skrivit om honom inser jag just) som såklart var där eftersom han numera jobbar där. Det var ändå skönt att se honom och inse att jag inte har några känslor kvar alls, mer än ömkan. En ömkan som släppt sitt "jag måste ta hand om"-grepp.

(Oj... Nu kollade jag i gamla inlägg för att kunna länka till gamla inlägg om Mr Guldfisk aka Finnpajsaren aka Strulputten, och hittade en tragisk önskelista och inser att flera av önskningarna slagit in, och andra är på väg att besannas. Fan vad najs! Kanske dags att skriva en ny?)

Japp. Här kommer önskelistan för i år.

1) Samma som förra året. Fast nu har jag lite bättre utgångsläge än för ett år sedan tror jag.
2) Kunna försörja mig på att undervisa i impro och teater.

öööööö

Jag kommer inte på nåt mer. Jag är nog rätt nöjd med livet verkar det som. Jo,

3) Tappa så många kilo jag planerat och lyckas hålla den vikten. (Ser hoppfullt ut!)
4) Att diskbråcket läker vilket torde leda till att tinnitusen och den dagliga migränen försvinner. Oj. Det önskar jag mig galet mycket märkte jag. Kom liten minimal tår i ögonvrån. Men när man har ont jämt överallt så tänker man inte på att man har det på nåt sätt.

Men life is sweet. Ändå. Yehaa.4 kommentarer:

Anonym sa...

Fifan vad skoj vi hade!
/Tant J

Anonym sa...

Heja min finaste bästaste syster!! Är stolt över att peckel,neggo får stå i skymundan!!! Hejjjjja posssssso!!!!! Svårt att mota bort neggo men den som är mest envis vinner!
ses snarrt
tröööta mammansyster....

Ozzy sa...

puss puss puss mammansyster sov istället för att läsa min blogg ;O)

Anonym sa...

nu bloggas det jääääävligt dåligt här tycker jag.....

//V_V