måndag, december 01, 2008

Köp inte min bok

för den är feltryckt som fan trots att det stämmer när jag förhandsgranskar. Om du dessutom är en opublicerad författare som ämnar publicera via vulkan.se vill jag hindra dig. Det är ett för jävla undermåligt företag. Långsam support, krånglig och trasslig sajt som nollställer allt du lagt in om du ändrar något, det går inte att ladda upp saker i färg och det tar MINST en vecka att få svar på frågor från kundtjänst.

Bland annat.

Ja Sigge, jag taggar dig, för det är du som startat det här företaget. En god idé som tyvärr är kasst genomförd. Skaffa dig en bra it-tekniker.


5 kommentarer:

Stellan-Brollan sa...

Kitt, vad tråkigt! Tagga Linda med, tycker jag. Kan vara värt att gå till tidningen med, förresten.

Fritt ur hjärtat sa...

Men du! Även om jag började tvivla så kom igår boken, det tog visserligen onödigt lång tid och kundservice har inte svarat.... Jag som inte vet vad som är fel har inte automatiskt stannat upp vid några. Förutom att det är många tomma sidor så gillar jag det jag läst. Underfundig, vardagsnära, igenkännande vardagspoesi, I LIKE!

Ozzy sa...

Tack fritt ur hjärtat! Det stora felet är att illustrationerna har hamnat på fel sidor, de kommer en sida försent och illustrerar därför fel dikt. De tomma sidorna på slutet är för att Vulkan inte kan trycka kortare än 80 sidor, så det ska vara så.

Fritt ur hjärtat sa...

Hmmm, har ägnat mig åt texte utan närmare tanke på gubbarna än, kanske skall låta bli det ;-) Nej då jag är allt för nyfiken!

Borås sa...

Min favorit är för alltid visan om kött!