onsdag, december 31, 2008

Det kokar över

Jag bloggar som bäst, och mest, när jag inte har tid alls. Som till exempel nu. Om 7,5 timme kommer lägenheten vara fylld av nyårsfirande vänner, och innan dess ska jag ha:

pimpat väggarna med diverse tavlor. Det går asdåligt eftersom jag inte har någon tittare här. Jag har hängt upp två. Det ser för jävligt ut. De ska längre isär och längre ner. Bajs.

pimpat väggarna med en styck stringhylla. Det går också asdåligt. Just nu har jag ett sjukt stort hål i väggen och ett lite mindre, och inget av dem passar skruvarna. Jävla väggar. Rasar sönder och är gjorda av fel material. Och jävla skruvar. Och jävla allt. Nu måste jag spackla om väggen och måla över. En annan dag. Idag blir det till att täcka över skiten med diverse vykort.

städat hela lägenheten. Suck.

fixat snittar. Det går fort.

fixat en outfit. Det går åt helvete.

Så jag bloggar istället. Om nyår man minns!

Jag minns en nyår jag firade inåt landet med raggare som skjöt raketer ut genom fönstret. Spännande. Jag minns en nyår när jag och tre polare spelade sällskapsspel för vi var stackars överblivna singlar. Det var fan astrevligt. Mycket trevligare än raggarfesten.

Äh fan. Det här går inte. Jag är så jääääääääävla arg på att det inte går att hänga tavlor utan någon som tittar på håll!!!! Fy faaaan vad det ser ut! Och jag vet inte var jag ska hänga nånting och jävla skit jag är skitaaaaaaaaaaaarg!

En av de stora nackdelarna med att vara singel. Man har ingen som hjälper en att hänga tavlor för kompisarna är sjuka eller upptagna. Och så blir man inte bjuden på nyårsfester. Lösningen? Ha en själv!

Måste städa nu. Så jävla tråkigt och oinspirerande när man är AAAAAAAAAARG!

gott jävla nytt fucking kuk-år

ps det går snart över och då vill jag kramas


1 kommentar:

Stellan-Brollan sa...

Jag säger som Eddie Murphy: FUCK YOU TOO!
Och Gott Nytt År, det blir kanoners, ska du se.