måndag, september 22, 2008

Gimme en sutt med konjak

Jag har fått tandvärk. Igen. Och den här gången är det inga småluriga visdomständer som spökar. Now it's da real shit. Så jag inser att min snåljåphet måste få vika för hälsan. Sagt och gjort. Googlar på "tandläkare Munkebäckstorget", för jag vet ingen bra tandläkare så då kan jag ju lika gärna ta någon nära.

Första träffen handlar om ett bankrån på Munkebäckstorget där en tandläkare misstänks för att ha underlättat rymningen. Yehaa. Gött område med goa tandläkare? Andra träffen är... det här blogginlägget. Skrivet av... mig själv. För ett år sedan. Oh, the irony! Jag hade tydligen tandvärk för ett år sedan också! Oh my god... Ser framför mig hur mina tänder bara är tomma skal som ejenklien är helt genomhålade inuti.

Jag måste deala med min tandläkarskräck. Jag måste gå till tandläkaren. Jag måste dessutom förmodligen punga ut med ungefär en miljard kronor till tandläkaren. Samtidigt som jag har dubbel hyra och knafsad cykel.

Vid mitt förra inlägg tipsade Borås om "en tandläkare vid Vasaplatsen" ser jag. Googlar på "tandläkare Vasaplatsen". Får upp en träff. Michael Lega. Han får det bli. (På 6 plats på träffarna kommer återigen mitt blogginlägg.) Ringer och pratar med en nyanställd som informerar om tandvårdsreformen som får mig att känna mig lite lugnare till mods. Jag blir dock inte lika lugn av swooshljudet och... BORRLJUDET!!! jag hör i bakgrunden.

Ångest!
Kallsvettningar!
Varmsvettningar!

Men, inget att göra, jag måste laga tänderna, så jag bokar en tid. Och för att riktigt plåga mig själv så bokar jag kl 9 på morgonen. Ska man lida så kan man ju lika gärna lida ordenklitt.

Jag har redan extrem existentiell ångest. Klump i magen. Skulle nästan kunna börja gråta, nu på stört. Så, har du inget för dig kl 9 på torsdag så kan du ju alltid komma och hålla handen.

För övrigt så har jag fått ännu mer pluppar på tatueringen, och nu kliar de också. Min kropp gör uppror.5 kommentarer:

Ö-Helena sa...

Tror du man kan bli allergisk mot själva färgen i tatueringen? Det vore ju inte så lyckat precis.

din hemlige chef sa...

Men... har du provat scrub? Annars så ringer du din tatuerare och frågar. Jag har en orange färg i en av mina som är reagerar på starkt solsken så hög solskyddsfaktor är alltid att rekommendera. Själv kör jag med minst 40.

Ozzy sa...

Klart jag har scrubat! Scrubar minst en gång i veckan i vanliga fall, men efter din rekommendation att scrubba har jag scrubbat varje dag eller varannan. Fonkar inte. Men träffade en kompis idag som precis kom från min tatuerare och han hade visat att han också fått problem med en av sina. Man kan tydligen få knas i dem som måste åtgärdas. Så jag får la gå dit nån dag och fråga.

Solskyddsfaktor 50 hela sommaren. På tatten.

din hemlige chef sa...

typiskt...får hoppas att det löser sig!

Anonym sa...

låter som stresssymtom med, tandvärken för att du biter ihop när du sover. då får man ont om fan. det kanske inte är ngt fel alls, och så pungar du ut nästan tusen spänn. Oroar du dig för pengar så får du ont i tänderna, det hänger ihop.

Fast om nån annan från samma tatuerare lider av samma sak kanske det är värt att kolla upp så at allt går bra till. Har aldrig hört talas om pluppar i tatueringen förr.