måndag, september 15, 2008

Dagens tre tankar

Det är fortfarande kaos och katastrof i mitt hem och jag sitter bara och stirrar framför mig. Örker int!

Igår låg det en spruta mellan sätena framför mig på spårvagnen. Med korken på, men ändå. Och där satt jag och såg den och visste inte vad jag skulle göra riktigt. Man kan ju inte ta den och slänga den i soporna, man får inte slänga sprutor i soporna. Dessutom var jag inte jättesugen att greppa den. Så jag satt som en mesig typisk svensk och sa ingenting, bara tittade oroligt på den. Tills det kom en som jag kände och satte sig på stolen framför. "Anna, akta dig, det ligger en spruta mellan sätena!" "Uuuu där vill inte jag sitta" sa hon och satte sig bredvid mig. Och där satt vi, som två typiska svenskar som inte visste vad vi skulle göra åt saken. Tills jag fick nog och gick fram och sa till chauffören att det låg en spruta i vagnen. Han skulle ta hand om det vid ändhållplatsen svarade han.

Åååå så typiskt svensk jag var! Vågade inte agera förräns det kom en kompis.

MesOzzy.

Dagens fråga lyder: Varför har jag fått en massa "pluppar" i tatueringen såhär ett år senare? Som små finnar eller plitor eller nåt... fast jag kan ju inte se om de ser ut som finnar eller plitor, för det är ju en massa färg i vägen...

Och dagens låttips är Smooth sailing av Ella Fitzgerald. For all you jazzlovers out there.


1 kommentar:

din hemlige chef sa...

skulle rekommendera att köra med nån slags bodyscrub på tatueringen. håller färgerna vid liv bättre oxå! men inte klämma! bara titta!