tisdag, september 16, 2008

Hantverkare vs Jesus

Va fan jag kan ju inte göra någonting här hemma helt plötsligt, för jag har tejpat över dörren mellan rummet och hallen med plastsäckar för att det inte ska yra in en massa bôs från hantverkarna som just nu gör något som låter FÖR JÄÄÄVLA HÖÖÖÖGT AJAJAJ MINA ÖRON öronproppar. Jo, jag har tejpat över dörren med plastsäckar, vilket gör att om jag vill röra mig mellan köket och bamba (grattis Marina och Göran, ni vann omröstningen av vad jag ska kalla matsalen i min lilla etta) så måste jag först pilla loss tejpen som trasslar in sig i säckarna och krångla mig ut genom plastsäcksdraperiet och det bakomhängande Jesusdraperiet som jag hängde upp igår.

Jesusdraperiet ja.

Jesus har hittills skrämt skiten ur mig fyra gånger sedan jag hängde upp honom igår. (Uuu, hängde upp... jag spikade inte upp honom på korset alltså) Fyra gånger på ett dygn har jag fått panikattacker, kallsvettningar och ståpäls för att FY FAN, DET STÅR EN GUBBE I MIN HALL/MITT RUM! (beroende på i vilket rum jag befinner mig när Jesus skrämmer mig) Bland annat igår när jag kom hem halv elva på kvällen efter ännu en lyckad diskjockning på dansföreningen och några bra och några sämre danser, så trodde jag i säkert 15 sekunder att det var nån jävla farbror som brutit sig in i mitt hem och nu stod redo att kasta sig över mig med hull och hår. Tilläggas bör kanske att jag ännu icke har någon belysning i hallen, eftersom den förre hyresgästen, MR Notthebrightestandfreshestguyintheworld, lyckats med att (sug på denna) BRYTA AV den enormt feta kroken i taket som man ska hänga lampan på. Hittade en liten järnbit ovanpå badrumsskåpet häromdagen och tänkte hmmm, undrar just var den här kommer ifrån. Nu vet jag. En halv krok. Darn, tänker jag, och tänker vidare att jag får väl hänga upp en lampa i Bamba istället. Nämen! Titta! Mr Notthebrightestandfreshestguyintheworld har lyckats att bryta av även denna extremt feta och rejäla lampkrok! Vilken talang han måste ha! Eller tunga lampor.

Han har för övrigt inte ändrat sin adress heller, så jag får ungefär ett ton post varje dag till honom som jag inte vet vart jag ska göra av, så jag stoppar den (enligt postens rekommendationer) på brevlådan igen. Vilket gör att den två dagar senare kommer tillbaka till min brevlåda igen. Så traven växer och växer.

Jag kanske borde skicka Jesusdraperiet till honom istället, i rent skrämnings- och hämndsyfte.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh man tackar för utmärkelsen "bästa namn på konstiga matrummet". Blev lite glad....I live a dull life?
G

Anonym sa...

lägg posten i en påse och se om han saknar den. Och om inte namnet står kvar på dörren, varför får du den då? Du har ju inget ANSVAR för hans post direkt. OCH han städade inte ens lägenheten efter sig! Du måste inte vara snäll i det här fallet!

/vandrarvild a k a newbornEvilness(det borde vara mitt helgon-namn...)

Ozzy sa...

G - Jag sa "bamba" i radio idag :D

VV- nä, det är jag inte heller. Just nu ligger hans post och drivar sig i min låda och jag orkar inte säga att han kan komma hit och hämta skiten om han vill.