fredag, september 19, 2008

Detta skulle kunna vara en recension av tapeter

Om man inte har råd med träningskort kan man bli heminredare, och då främst rikta in sig på hem som har minst 2,70 i takhöjd. Man ska också ha som specialitet att arbeta ensam, alltså utan någon som hjälper i golvhöjd.

Just nu är träningsredskapet tapetsering i smal hall. Med mönstrad tapet. Dock minskas kanske ansträningen något av den nya fantastiska "easy up" som jag härmed vill hylla. Kleta lim på vägen, dra upp en våd, klibba fast, cutta. Asenkelt!

Om man inte bor i en ytterst gammal lägenhet med kablar som sitter utanpå väggarna, och dessutom pimpats urdåligt ett antal gånger tidigare. Pimpning som man mycket ihärdigt får försöka tapetsera över, med varierat resultat.

Jag börjar i alla fall bli en baddare på att cutta hörn.

Måste återgå, limmet på väggen torkar för mycket. En nackdel med easy up. Enligt instruktionerna skall man kunna limma på för 2-3 våder på direkten. Njaaaa säger väl jag då. Det beror väl på om man behöver cutta massa kanter och hörn och skit, för måste man det så hinner limmet torka fett innan det är dags för nästa våd, så då får man ändå smeta på lim en gång till på väggen. Bajsigt.

Måste limma lite nu.

By the way. Galen tapet. Vit med guldhästar på. Mycket vitt i det här hemmet nu. Vet inte om jag gillar det... Längar tills köket är målat i lagunfärg. Det kommer bli YTTERST intressant.

Och svettigt.


2 kommentarer:

Rim of the World sa...

Låter dödsfränt ju! Du har min tillåtelse att lägga upp bilder på galen hästtapet när du är klar ;)

Anonym sa...

Jag letar efter just denna tapet, vilket fabrikat är det?