onsdag, september 24, 2008

Eniro och bildbevis

Brollan den ack så kloke bojkottar eniro för det kostar 595 kronor för företag att stå med i deras databas. Så även jag. Och förhoppningsvis fler med oss, eftersom nätet dräller av alternativa sätt att hitta våra företag. Jag, precis som min bror, har *noll* kunder som hittat oss via eniro. Supersök? Skulle inte tro det. Google? Jepp. Hejdå eniro, ha det så bra!

Och här kommer bildbeviset på att Sköna Hem snott min hemsydda kudde och pimpat med:

Ozzys hemsydda kudde, sydd av kjol köpt på loppis, fotad med dålig mobilkamera som gör allting grönare än vad det är:

Bilden i sköna hem fotad med Ellens mobilkamera:

Jag lovar! Jag har INTE gett min försvunna kudde till Sköna Hem! VEM har snott den och sedan skänkt den till frälsis så de kan sälja MIN HEMSYDDA KUDDE för hundra spänn till någon som SKRIVER OM INREDNING??!! Och är kuddtillverkning mitt nya kall, eftersom kudden uppenbarligen passar i en inredningstidning? Jag kan inte släppa detta mysterium. OCH JAG VILL HA MIN KUDDE TILLBAKS!!! Ska jag ringa sköna hem och säga att de fotat min försvunna kudde?

Och när jag ändå lägger upp bilder: Da guldhästtapet!

3 kommentarer:

Rim of the World sa...

Helt sjukt ju! Fast fin kudde! Kanske var det någon som stal den för att sedan, när samvetet kickat in, ge den till frälsis...

Anonym sa...

Bra artikel i DN om Eniros bluffmetoder:

DN krönika: "Åter dags att hantera Eniros skräputlämning"

Anonym sa...

Hej! Jag älskar den där guldhästtapeten, har sett den förut. ( Sökte på just guldhästtapet och kom hit:)) Var kan man köpa? Vilket nummer den ha?