lördag, maj 09, 2009

Om hångel

Alltså hångel känns ju jäkligt fjortis. Förriga helgen var jag ute på ett prakt-fyllerace med Tant Johanna (hurra för att leka med Tant, oj så skoj vi har!) och blev på slutet av kvällen lite lätt upphånglad. Obs: lite lätt. Inget grovhångel här inte! Men ändå. Lite småhångel och Ozzy känner sig som en fjortis på direkten.

Säkra källor anger också att hångel skedde under gårkvällen, dock inte mellan Ozzy och karl, snarare mellan några i Ozzys vänkrets. En av deltagarna i detta event poängterar en stark fjortiskänsla.

Ozzy ställer sig då frågan: hur ska man kunna bli ihop med nån om man inte hånglar först? Hångel är nödvändigt! Men hur löser man det då om man inte vill släpa hem karl'n det första man gör? Prata och utväxla telefonnummer på fyllan vet vi genom vetenskapligt dokumenterade erfarenheter inte funkar. Prata och utväxla telefonnummer i nyktert tillstånd är inte heller en bra grogrund. Utan hångel finns det stor risk för att kärlek och vänskap blir en enda roddig gröt. Men hånglar man, då vet man ju att det vankas åtminstone lite hot feelings.

Kanske borde krogarna bygga små hångelbås där man kan smyga in så man slipper hångla offentligt?


3 kommentarer:

Fröken Finurlia sa...

Det finns en hångelhörna på Forum. =)

Ozzy sa...

Ja, så jävla bra! Den ska defenitivt inte tas bort i ompimpningen av Forum. Låtom kärleken blomstra!

Anonym sa...

Man inser helt enkelt att krogen inte är platsen som skapar varaktiga förhållanden.