söndag, maj 10, 2009

Dagens outfit!

I och med renoveringen av bloggen låter jag även anonymitetens slöja falla. I viss mån. Nu kan ni ju se hur jag ser ut här till höger. Fast med hatt med flor på. Jag kan även lägga in bilder på mig själv i bloggen, hurra! Fast bara för att det är roligt så anonymiserar jag dem lite. Vill ju inte att Mitt fantastiska liv ska drabbas av långa köer av fans utanför min dörr.

Ett nytt led i moderniseringen är också det nya temat "dagens outfit". Detta inte för att på något sätt öka på utseendefixeringen här i världen, den finns det nog av. Snarare för att visa att det fantamej finns olika sätt man kan vara vacker på, och att man inte måste följa strömmen. Så, här kommer fredagens outfit som sedan svajjades runt i på 7Sins på Storan. Jag och Tant Johanna, grymt anonymiserade.
Så, vad har vi på oss då? Tant Johannas outfit har jag ingen aning om. Kanske har vi tur och får en tantkommentar med mer info. Själv bär jag en klänning från... Kapp Ahl! Tro det eller ej! Vill man ha sjyssta paltor i retrostil är det helt klart dit man ska gå. H&M kan slänga sig i väggen. Dit kan man gå om man vill se ut som 70-talet och framåt, men inte tidigare än 60. Klänningen kostade sisådär 300 spänn och är strechig och helt grym, förutom den superhöga slitsen som Ellen turligt nog upptäckte innan vi skulle gå och snabbt och käckt knåpade ihop så inte Ozzys tantskinkor tittade fram. Jag bär även en gammal hårblomma från istiden och en ölburk från Systembolaget, 10 kronor och 50 öre kostade den. Både mitt och Johannas hår är pimpat av mig medelst Proffs hårspray, en locktång och ett vitaminrör. Resten får ni klura ut själva. På armen bär jag dessutom en tatuering, 3500 kronor hos dansken på Heidi Hay. Dyr accesoar, men ack så effektfull.2 kommentarer:

Smultron sa...

Woahhhh, snyggt!

Anonym sa...

Tant Johanna avlägger kläd-rapport:
Tant Johannas kläder kommer uteslutande från H&M. Kjolen är inköpt någon gång under senare delen av 1900-talet (på den tiden hängde den nonchalant på höften, men nu för tiden är enda sättet att få den att nå runt hela tant, att ha den ca 15 cm högre upp...). Blusen är av något nyare modell, men som sagt från samma butik.
Slut på meddelandet.

/Tant J