måndag, augusti 04, 2008

Det händer så jävla mycket jämt ju

Antingen så kan man inte blogga för att livet är så långtråkigt så man inte har något att skriva om. Eller så händer det så mycket att man a) inte hinner blogga, och b) inte får plats med allt som händer i ett enda blogginlägg. Själv befinner jag mig just nu i kategori b), så därför kommer här ett inlägg uppdelat i kategorier. Scrolla och läs det ni finner intressant, kära läsekrets.

........................

Om att bli full!

Det är så förbannat överskattat. Jag har druckit tre gånger sen i början av april, och alla tre gångerna har jag känt att jag faktiskt hade haft roligare om jag varit nykter. Dessutom har jag haft några sjuuukt roliga partajkvällar under sommaren. Alla de som varit roliga har varit i opåverkat tillstånd. Så nu är det kört. Hejdå spriten. Nu blev jag nykterist.

........................

Om att vara singel pga tidsbrist!

Jag har en beundrare.

Det var länge sen sist. Jag har nästan glömt hur man hanterar sånt. Först bestämmer jag att jag inte ska göra någonting alls åt saken, utan bara låta den fladdra ut i intet, för snubben ringer och vågar knappt prata i telefon och låter ungefär som att han ska skita på sig av nervositet och bara vill lägga på luren. Bra. Då vet vi det. Snubbar utan nerver är inget för Ozzy.

Fast... å andra sidan... När jag själv är riktigt kär i någon så låter jag precis likadan. Har jag nerver? Ohja. Nästan för många. Nästan för tjocka. Så man kanske ska ge honom en chans då... Men JAG tänker minsann inte ringa. Nähädå. Äh. Fan. Örker inte. Jag ska nog skita i detta totalt. Men så

ringer han igen. Och är SJUKT rolig att prata med. Prataprataprataskrattaskrattaprata. Jaha, det var ju typiskt att han skulle komma här och vara rolig att prata med nu när jag bestämt mig för att avveckla alltihop.

Och så ringer han igen.
Och så ringer han igen.
Och jag får dåligt samvete för jag ringer ju aldrig tillbaka.
För jag hinner inte.
Och jag örker inte.
Och kanske är jag örker inte ett tecken på att jag kanske inte är intresserad alls någonstans i hela världen.
Och så ringer han igen och lämnar ett meddelande på telefonsvararen ungefär samtidigt som jag dansar arslet av mig med nån fantastisk hunk på GBGLX, och han låter så uppgiven och säger att det ändå vore kul att ses. Eller nåt.
Och jag skäms som en hund för att han får ringa och ringa och ringa och jag beter mig som en kall kossa.
Så jag ringer upp.

Och då är han JÄTTEROLIG att prata med IGEN! Och det visar sig att han gillar 50-tal och blir helt uppskruvad när jag berättar att jag tillbringat lördagen på Old Style Weekend, och vi har nog rätt mycket gemensamt egentligen. Och han blir så otroligt glad för att jag ringer.

Hmm. Och jag som hittade mannen i mitt liv i lördags... Fast jag har aldrig pratat med honom. Men han känner min kompis improdansaren.

Fortsättning följer.

.........................

Om att åka på Old Style Weekend!

I helgen var det ju GBGLX, ett stort tredagars danspartaj. Ozzy tycker att hon inte unnat sig något i sommar, ber om ledigt och åker till stan för att dansa. MEN! Då ska ju vissa inte gå på lördagens danskväll, utan istället åka på Old Style Weekend! Hmmm... Det är ju den där bilträffen jag velat åka på i flera år... fan... va köster de då? 250 spänn? Avbokar min plats på lördagens dansfest, och hänger på retrogänget till Old Style istället.

Jag har nog aldrig spenderat tusen spänn på något mer prisvärt.

FY FAAAAAAAN VAD ROLIGT!!!! Hjälper till att sälja grejer för Retro delux (kompis affär, nyöppnad, fantastisk), säljer en klänning för 1100 spänn, tittar på SJUUUUKT SNYGGA KILLAR och SJUUUUKT SNYGGA BILAR, dricker några folköl, kollar på SJUUUKT BRA BAND som spelar, och jag dansar så skorna går sönder. Folk runtomkring blir asglada av våra retro outfits och retro hair-do's och tokdansande och fotoblixtarna ljungar kring oss. Jag skuttar omkring och jublar av tjoahadelittanlejjjj!

Nästa år ska jag och Vintagegirl campa där hela eventet, sälja grejer åt Retro delux och göra vintage-frisyrer på folk mot betalning. Haddirajjjj!

Ja, och så såg jag ju mannen i mitt liv också. Jag har sett honom förr. Och jag såg på honom att hela hans kropp bara vrålade av lust att bjuda upp mig. Men han vågade inte. Kyckling!

......................

Om att slösa pengar på sig själv!

Jag är världsmästare i att snåla mot mig själv. Speciellt på somrarna. Jag jobbar arslet av mig, och har inte åkt på en resa på åratal. Så den här helgen fick det vara nock.

Och shit... vad gött man mår när man spenderar lite på sig själv! Så nu är det spikat:

Maj: New York och Harlem för att fira mr Lindy Hop - Frankie Mannings 95-årsdag. (Jag har ju fan aldrig varit utanför Europa ens!)
Juli: (förutom sommarjobb) En vecka i Herräng.
Augusti: OLD STYLE WEEKEND!

Nu jädrar ska det slösas.

Fast först måste det nog sparas lite ja... Just det ja.

....................

THE END3 kommentarer:

amanda sa...

överskattat, yes. jag är nykterist =D hihi
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=ammizz bli medlem, du får fler besökare =)

Kaptenskan sa...

Alkohol i små doser är det bästa. Det gick an att supa när man var 20, för då visste man inte bättre och man hade bättre återhämtningsförmåga. Nu BORDE man veta bättre, och vad gör man? Fnittrande och flummande dansar man in i sin baksmällas famn. Ligger som en död fisk på morgonkvisten.

Anonym sa...

BLOGGABSTINENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// V-V