torsdag, januari 24, 2008

sju sanningar var det ja

Oh well, jag kan väl inte dissa en utmaning när jag får den för andra gången.

Sju sanningar om mig själv:

1: Varje gång jag blir kär mår jag fruktansvärt dåligt och blir deprimerad. (Insikt som kom igår kväll/natt i något onyktert tillstånd.)

2: Jag har tränat kampsport.

3: Jag har druckit öl med Rolf Lassgård.

4: När jag var jätteliten, typ kanske tre år höll jag på att dö. Kräktes i flera dagar och var till slut så uttorkad att mamma körde mig till sjukhuset. I bilen in så var jag helt borta, troligen medvetslös, och svarade inte när mamma ropade på mig. Hon trodde att jag dog där och då. Sen fick jag ligga på sjukhus jättelänge och det enda jag minns var att jag hade rosa sjukhusstrumpor och att det var mysigt att mamma sov i sängen bredvid.

5: När jag var sisådär 18 fick jag ligga på sjukhus en gång till jättelänge för att de inte visste varför jag hade så ont i magen att jag inte kunde röra mig. Jag fick åka ambulans från vårdcentralen till sjukhuset. Det var skumt. Efter fyra dagar fick jag åka hem, och vet än idag inte varför jag hade så ont.

6: Jag minns mitt allra första riktiga simtag i livet. Jag skulle ta baddaren i simskolan. Då skulle man slänga sig i vattnet mot fröken, och då kände jag plötsligt att vattnet bar mig. Pling! Ahaaaaaaaa! Frän känsla. Sen dess har jag varit ett våtdjur och älskar att bada och simma. Hellre än bra, men fan va gött de eeee.

7: Jag såg min första stora livekonsert när jag var 15 år gammal. Jag och Marina gick på Michael Jackson på Eriksberg. Bad-turnén. Marina stod längst fram. Jag också. Under en låt av förbandet (Kim Wilde!) sen pallade jag inte, för på den tiden fanns bara ett enda kravallstaket - längst fram. 50.000 pers tryckte på bakifrån. Men ändå. Jag och 50.000 pers när man är 15 bast och Michael några meter bort. Mäktigt.

Jag skickar inte vidare, with all do respect.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ehh… Höll du på att dö när du var tre år? Tänk, det minns jag inte. Konstigt.
Fast du mindes ju inte att du blivit överkörd av en snowracer…

Anonym sa...

Så gôtt att du börjat blogga igen!

Matilda sa...

hepp.. jag har just skrivit mina sanningar också.. det är ju lite kul må jag säga.. hörs snart va!! kram!