torsdag, juli 16, 2009

Jag vill ha mer!

Men herregudihimlenshöjder.

Jag är nyfrälst.

Bloggare.

Stamläsare hveta att jag hafva bloggat i sisådär (och nu minns jag inte själv så nu måste jag kolla, skämmes) fyra (!!!) (nu blev jag förvånad, så enträgen jag är, FYRA??!!) år. Ups and downs hafver passerat, och just nu erfar Mitt fantastiska liv en tvättäkta boost. Yey. Partytajm. Bloggeti bloggeti.

Är det sådant ledighet gör med människan? Gifver inspiration? Ach nej, sanningen är ju att jag jobbar heltid på min lediga tid aka sommarlofvet. Man ska alltså jobba med något relativt tråkigt men samtidigt varierande för att få inspiration.

Man skola äfven placera sig själv på ett ställe på jorden där det finns i princip ingenting att göra när solen inte skiner, alternativt solen skiner stundtals kombinerat med snålblåst. Ett plus är dessutom om detta ställe endast har en tv-apparat, som varje kväll beskådas av två till åren komna, hvilket resulterar i ett utbud av varianten "Solens mat", "Lotta på Liseberg" (vi tittar INTE på allsång på Skansen för Anders Lundin är så fjantig) (anser de till åren komna alltså) (själv anser jag att han gjorde geniala barnprogram när det begav sig) och difverse naturprogram. Alltså, minimalt med tv-tittning i Ozzys fantastiska sommarliv. (Det är minimalt av den varan även annars, men då av mer tidsbristande och ointresserade skäl.)

Hvad göra man då när man är sysslolös i ingemansland (badjäfvel-land)? Jo, man söka med ljus och lykta efter kvalitativa bloggläsningsupplefvelser och hamnar (som vanligt) hos Lotten. Man upptäcker också att ÖversättarHelena har ägnat mindre tid åt översättning och mer tid åt bloggning (och operaoutfits-shoppning). Hurra! Bra skrifverier! Man upptäcker att äfven Lottens kära och nära skriver intressanta saker. I viss mån för sällan, men ändock. Man fortsätter således sin strosning i difverse kvalitativa bloggars länklistor och hittar än den ena efter än den andra fantastiskt kvalitativa bloggen. Därefter tittar man på sin egen länklista och inser att där är knalt med aktiva skribenter i den. En del som skriver alldeles för sällan. Andra skriver om för smala ämnen som jag själv inte är tillräckligt intresserad av.

Jag behöver helt enkelt lite fräscht blod i min länklista. Kvalitativa bloggar, var är ni?
3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad du börjat använda parenteser. Det var något nytt!

Översättarhelena sa...

Bloggtips: Har du läst David Nessles blogg? Han är rolig. (Förresten! (Parenteser äger (tycker jag alltså)!))

Ann sa...

Nu ger du mig dåligt samvetet i massor! Jag har en massa bra bloggtips, kan skriva dem till dig sen på msn.