tisdag, juli 07, 2009

Det blir en dag i sängen

För en vecka sen var jag i stan och hämtade post, dansade och lite annat. På vägen tillbaks till öa stannar jag i Bäckebol och tjackar två reaspel. Laddar upp inför regnperioden. Ser fram emot några innehäckardagar efter en dryg vecka på ensamma stranden.

Öa svarar med... sol. Sol sol och åter sol. Liiiiite ytterst lätt duggregn söndag kväll och en kort skur medan jag är inne på ICA med en boende på gruppbostaden. Jag vill ha inneliggardag med spel! Så frågan idag lyder: Ska jag offra spelet på en solig dag?

--------

Jag saknar mina vänner från stan. Träffar i princip inga kompisar här ute. Hängt lite med Cicci och träffat Lindex en gång. (Inte kompisar från stan iofs hej textbindning.) Resten av tiden spenderas i mitt eget sällskap. Ganska trevligt sällskap dock, och jag är bra på att underhålla mig själv. Jättebra faktiskt. Ibland undrar jag om jag är ohälsosamt bra på att underhålla mig själv, jag saknar sällan sällskap. MEN...

Nu har det gått flera veckor sen jag träffade alla som var här på midsommar till exempel. Några har jag sprungit på på dansen. Tant Johanna har jag inte sett sen i maj tror jag. TRÅK! Kakan skulle komma och hälsa på förra veckan men hann inte. Marina maskörar i Trollhättan. Men nu jävlar ska det tvångsfixas hit kompisar till helgen tror jag bestämt. Så, erbjudes: Rum med sällskap på vacker ö i väst! Välkommen!

---------

Nu måste jag skynda mig vara ledig med mitt spel en stund innan det är dags för piffning till kvällens evenemang: Åka Lane Loge med funktionshindrade och titta på Lasse Stefanz. Jag lärde mig för övrigt några intressanta fakta av Jan Banan satt i en gran - dans-och dj-kollega - igår. Lasse Stefanz heter Lasse Stefanz med z för att bokstaven S tog slut när folkparkerna skulle skylta deras namn. Därmed trenden z. Och jazz hette från början jass. Skoj.


2 kommentarer:

Jakob sa...

Jag tycker du ska umgås mer med mig och vice versa. Men jag åker tyvärr bort just denna helg, annars hade jag gärna hälsat på!

Ozzy sa...

Attans. Men ja. Jag håller med.