lördag, februari 14, 2009

Trevlig kärlekshelg

Happy Valentines day Ozzy! Varsågod, jag har köt blommor och choklad till mig, och nu ska jag bjuda mig på bio.

Bah.

Borde man inte avskaffa alla hjärtans dag när hälften av befolkningen är singel?

Som sagt, igår började min sysslolösa helg med att jag hade inte mindre än fem alternativa sysselsättningar att välja mellan.

Bio med Ellen
Öl med Ellen
Impro med... mig själv?
7 sins med... nån
Jazzfilm och vin på Forum

Så jag åkte hem och zappade mellan Lets dance och På spåret.

Idag har jag dock lyckats ganska bra. Började med att läsa lite gamla protokoll från 1800-talet, fortsatte med spontant fikabesök från Strutluvan som på köpet fick sig en rockabillyfrisyr av Ozzy. Kvällen fortsätter nu med ett hett bad och bio (med ett kärlekspar iofs men ändå!). Hurra för Ellen och Marcus som adopterar Åsa så hon slipper ha ett ensamt hjärta på alla hjärtans.


2 kommentarer:

vandrarvild sa...

jamen, Alla hjärtans dag handlar väl om alla typer av kärlek. Vill du kärleksfullt spendera dagen med att älska varje TVspel du spelar så är det ju okej det med.

Fast det är väl enkelt för mig att säga. Jag firade treårsdag i lördags. På restaurang. där de flesta satt två och två eller fyra och fyra i uppenbara paruppdelningar. Det var fyra killar som bröt av: de satt i baren och blev fulla och brötiga och jag liksom fattade varför ingen ville ha dem...(elaka Lena).

MEN samtidigt tycker jag att hela den här grejen med alla hjärtans dag är rätt larvig och hysterisk. Det är ju bara köpmännen som tjänar på den här hysterin och skuldbeläggandet för att man är singel. Budskapet att det är fult att vara singel är så jävla genomskinligt men det funkar ju uppenbarligen på singlarna. :)

och så vidare

Matilda sa...

eLLER SÅ GÖR DET INGEN SKILLNAD.. JAG HAR POJKVÄN MEN SÅG INTE SUSEN AV NÅTT ROMANTISKT ELLE EXTRA HJÄRTLIGT. PUSS PÅ DIG!!