onsdag, februari 11, 2009

IQ panflöjt

Ozzy får besök av Marina och Alba som kommer på lunch. Ozzy och Marina blir fikasugna. Ozzy går till affären. Ozzy plockar ihop saker. Ozzy ska betala.

Utan plånbok. Ringer hem. Den är inte hemma. Aha, Ozzy har lagt den vid någon av varorna. Nä. Ozzy får paniiiiiiik. Ozzy springer hundra varv i affären och frågar personal och letar och letar. Nähä. Satansihelvetesjävlaskitbajsatajsa.

Ozzy plockar tillbaka varorna. Ozzy går med lätt panikslagna steg hemåt. Ozzy går förbi soprummet. Och inser att hon slängde sopor innan hon gick till affären. Ozzy tittar i sopbingen. Lyfter på äckliga påsar. Ingen plånbok. Satansihelvetesjävlaskitbajsatajsa. Precis innan Ozzy lämnar soprummet tänker hon "jag försöker lysa lite nere i bingen med mobilen".

Stadiga läsare av denna blogg misstänka nu att Ozzy, som den humoristiska typ hon är, tappar mobilen i kycklingklegget som ligger längst ner. Men den här gången, kära läsare, skola hon göra eder besvikna. För vad får hon se, mot ena kanten, långt ner i mörkret? Plånboken!

Ozzy går tillbaka till affären och träffar personalen och säger "jag hittade den". Personalen undrar var. "Jag hade slängt den i soporna." Intelligenskvot? Fuskmås.

Och på vägen hem tänker hon

"vad bra. nu fick jag något att blogga om."

Intelligenskvot? Panflöjt. Underskattat instrument.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Fan va gott att du hitta plånkan!
/Tant J

En weirdo's bekännelser sa...

Alltid en bra start när man hittat plånboken!

Fröken Finurlia sa...

Jag jobbade för många år sedan i ett litet livs. En morgon möttes jag av en manisk blick hos tjejen som öppnat och hon väste desperat: "Nycklarna! Vi måste hitta nycklarna innan vi stänger! Men leta diskret..." Vi ägnade den dagen åt sporadisk "inventering" så fort vi kom åt och hittade nycklarna på brödhyllan framåt fyratiden på eftermiddagen.