lördag, februari 07, 2009

Alla issuiga ting är tre

Dagens första issue:

Tittar på tv. Den visar Teliafamiljen som åker bil. Teliapappan börjar sjunga med musiken i radion. Teliadotterns Teliapojkvän börjar också sjunga med. Till slut sjunger hela Teliafamiljen. Men vad sjunger de? "Feel like a mime, feel like a mime, could it be forever?" "Känna sig som en mimare, känna sig som en mimare, kan det vara för evigt?" Näää. Måste vara fel. Så vad sjunger de? "Feel like a blind, feel like a blind, could it be forever?" Feel I can rime? Feel I can mime? Det känns som att jag kan mima? Hoppas det är mime. Roligast.

Dagens andra issue:

Ozzy tar på sig kappan. Ozzy springer till bussen. Ozzy åker till Hjalmar Brantingsplatsen och möter upp tre andra från impron. Ozzy åker bil till Tjörn med tre andra i impron. Ozzy tror att de kört vilse och ringer Cicci och ylar "Vi har kört vilse i Skärhamn, var fan ligger Saga?" Och det visar sig att de står bredvid Saga och ringer Cicci. Sara parkerar. Ozzy kliver ur bilen. Sara säger: "Men Ozzy, vad har du på armen?" Jag har ett GIGANTISKT rött klistermärke om att använda flytväst på armen. Där och då konstaterar Ozzy att hon råkat ut för ett tvättäkta pojkstreck. Eller så har hon en förföljare som förföljer henne och med jämna mellanrum kluttar fast klistermärken på henne. (Kanske min hemlige chef, eftersom han verkar veta hur stora klistermärkena är i verkligheten?) (1 dm i diameter.)

Dagens tredje issue:

Fick ett provex av den korrekta versionen av "Fula gubbar i word" i låddan igår. Den var ännu mer fel än den första versionen. Undrar hur vulkan.se lyckas med detta? Enligt han som verkar ha hand om mitt ärende nu så är det inte så lätt som att bara printa ut ett worddokument på tryckeriet. Så därför har de fått sätta om hela boken. Och därmed också flyttat runt illustrationer och texter hej vilt. Galet. Och jag undrar om de bara fyller mig med bullshitiga ursäkter eller om det faktiskt är jättesvårt att trycka en korrekt version av ett worddokument? Man kan ju börja undra med tanke på att detta vel hållt på sen september... Nån expert som vet typ brollan?


5 kommentarer:

Stellan sa...

Trycker från word gör man helst inte. SÅ jag tror nog att de talar sanning, faktiskt. Allra bästa vore om man kunde skicka em pdf, antagligen. Det kan jag hjälpa dig med. Om det inte redan är för sent, vill säga?

Anonym sa...

Feel like you're mine, feel like you're mine

din hemlige chef sa...

nej du jag är helt oskyldig till detta...jag har betydligt konstigare hyss för mig.

Anonym sa...

Telia låten:
http://www.youtube.com/watch?v=8lwLbx1_ZmA

Fröken Finurlia sa...

Avdelningen för felhörda låttexter:
http://www.saltmannen.se/