torsdag, februari 12, 2009

Mitt komiska liv

Lindex tycker att det händer mycket skojiga konstiga saker i mitt liv, och jag är benägen att hålla med.

Idag, efter att sjukgymnasten stuckit nålar i mitt fejs och jag som resultat av detta fått en BULA OCH ETT BLÅMÄRKE i ansiktet, gick jag och lunchade med Robert. Plötsligt hör jag en välbekant röst som... inte säger "den harrr en otrrrroligt fin yta av eeeek, välbevarrrad, vad trrrorrr du den ärrr värrrd?"Jo, det är ju han i antikrundan! Ozzy tar tillfället i akt och Kinnearar antikrundanmannen. (Kinneara = ta kort på kändis men låtsas som att man inte gör det. Uttrycket är myntat av New York times efter att en kvinna i en stickförening fotat David Kinnear i smyg (eller rättare sagt Kinnears ben och resväska) på flygplatsen.) (uttalas kinniiira)

En annan lustig företeelse är de sms jag får till min dongel. (mobilt bredband.) Har fått två hittills. Det första från 5 feb.

"Tja, det är möte ikväll i Huset med SSU Åmål kl. 17:00. Du är hjärtligt välkommen. Mussa och Oscar"

Tack Mussa och Oscar, men det är för långt till Åmål och jag är inte socialdemokrat. Inte ungdom heller för den delen. Tänker att de har tryckt nån siffra fel. Tills igår.

"Hej, imorgon torsdag har SSU Åmål möte i 'Huset' kl. 18:00. Du är välkommen att vara med. Vi ska dra igång med verksamhet. Mussa ombudsman ;-)"

Tack igen. Tror jag ska skicka följande mess som svar:

"Hej, jag heter Ozzy och är en 36-årig kommunist som bor ungefär tyyysen mil från Åmål. Jag är för gammal och kommunistisk för att komma på träff i "Huset". Varför vill ni så gärna att jag kommer? Och hälsa Mussa att han inte glömmer att ta på sig mussa. Det är kallt ute." Eller nåt. Humoristiska sms-förslag mottages tacksamt.

Med vänlig hälsning, eder manglade Ozzy.2 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Jag får sms om Trelleborg AB (bolagsstämma och allt vad det är) till min dongel! Fyra stycken hittills.

vandrarvild sa...

Oh, vilken fin stalkerbild! Jag vill också kinniiira. I helgen pratade jag tydligen med en kändis utan att veta om det. HÄnder mig jämt på jobbet, för jag känner fan ALDRIG igen nån utan att nån annan säger "men, såg du inte vem det vaaaaar?" och jag blir helt " Öh, va, vaddå, veeeem?"

Fast jag såg Carina Lidbom förra veckan och kände igen henne alldeles själv. Jag är stolt.