måndag, februari 09, 2009

Förlåt mig fröken men det här är sjukt menlöst och tråkigt och värdelöst och tråkigt och alldeles... alldeles... tråkigt!

Istället för att skriva klart hemtentan ligger jag på vetevärmaren och funderar över vad jag ska skylla på om (när) tentan inte blir klar i tid.

Förlåt fröken, jag var så upptagen med att ta hand om mig själv. (Sant.)
Förlåt fröken, jag var så upptagen med att sitta och stirra rakt fram på en fyrkantig sak med rörligt innehåll. (Tv. Sant.)
Förlåt fröken, jag hade sån migrän så jag inte kunde tänka. (Halvsant. Bättre ursäkt dock.)
Förlåt fröken, men jag har hellre roligt än skriver hemtenta. (SANT!)
Förlåt fröken, men jag har huvudet fullt av andra tankar om saker som jag fundilerar på efter min veckliga terapisession. (Också sant. Jättesant. Jobbig ursäkt dock.)
Förlåt fröken, men jag har inte lika höga prestationskrav på mig själv och mina studier längre. (Sjuuuukt sant!)

Jag har skrivit två sidor av fyra sen i onsdags. Två sidor om böcker jag läst. Nu ska jag skriva två sidor om böcker jag inte läst. Den ska vara inne på onsdag. Dessutom ska vi ha läst en massa grejs (obs:grejs. Jag har inte ens kollat vad vi ska läsa, hur mycket osv.) och gjort en massa övningsgrejs (obs grejs igen) tills på onsdag.

Jag är körd.


4 kommentarer:

Helena sa...

Du har en bra blogg i alla fall... (Fast det kan ju inte användas som ursäkt =))

Ozzy sa...

Förlåt fröken, men jag hade fullt upp med att skriva underfundiga blogginlägg? Tack Helena :O)

Anonym sa...

Se det så här: Du är precis som eleverna du kommer att ha. Det är jättebra. Då förstår du exakt hur de vill ha det och så blir du världens bästa fröken (eller i alla fall den mest omtyckta där man får lära sig på lektionerna i stället för att sitta hemma och traggla med läxor.) Jag vet inte om det argumentet håller om man inte lämnar in en uppsats/tenta förstås... Men försöka duger.
/Petra

din hemlige chef sa...

varför göra idag det du kan skjuta upp till imorgon?