torsdag, februari 12, 2009

God Helg

Helgen närmar sig med stormsteg och från och med fredag kl 14:30 har jag följande inplanerat:

------------

öööööö

nähä....

almanackan tom?

ööööö....

Fast det beror på hur man ser det. Imorrn kan jag till exempel

gå på improvisationsteater
titta på jazzfilm, snacksa och dricka alkohol och kanske dansa en dans
gå på 7 sins och leta rockabillykillar
stanna hemma och titta på Let's dance

och på lördag kan jag...

öööö....

nähä...?

Jag har... ingenting att göra på lördagen? Inte ens städa? Plugga kan jag göra. Skoj.

Har jag tur blir det dock en tantfika lördag eller söndag. Jag kan också åka till mor... som har rivit upp hela övervåningen pga bajsigt avlopp. Övervåningen där jag brukar bo ja. Nä. Det var ingen höjdare heller.

Vad gör folk på helger egentligen?


1 kommentar:

vandrarvild sa...

I helgen gjorde jag: jobbade på fredag kväll.Lugn föreställning, inte många i publiken. Gick hem och var HÖG på kaffet jag drack runt halv tio så jag kunde inte somna innan halv ett. D somnade långt innan det så jag vispade runt och plockade och hade mig och fnissade då och då till för att jag var så jävla koffeinstinn.

I lördags sov jag, gick på stan för att hämta ut mitt kostbidrag på 3200 kr och sen skulle vi gå på promenad men så råkade *hrm* jag handla lite och spenderade 2000 kr på en o en halv timme(har liiiite ångest över det nu för jag hade egentligen velat lägga undan de pengarna)och sen gick jag hem och blev glöggfull, jobbade i en timme, var på restaurang.

och igår promenerade vi, kollade rugby på en krog med gayigt namn, såg Henrik Schyffert och blev liiiiite kär i honom. KOm hem, såg Horton men tappade ganska snart intresset, somnade och TA DAAAA nu är jag här.

var det något mer du ville veta? ;)