måndag, juli 28, 2008

Hoodelaaly Hoodelaaly Västkösten!

När det är bajsigt väder här ute är det inte så väldans roligt att vara här ute. Till och med så tråkigt att man hämtar in 1,5 terminers plugg på några veckor av ren tristess.

Men när det är fint...

Oh my Lord.

Det är så vackert! Det är så gött! Det är så roligt! Det är så härligt!

Ozzy, hur har du tillbringat ditt liv sen värmeböljan slog till?

Torsdag: Jobbade. Därefter tänkte vi åka på kombinerat spinning och bodypump. Sen insåg vi att man kan inte kasta bort de få fina sommarkvällarna på spinning och bodypump, så jag brände till ensamma stranden vid fyrasnåret, och vid halv sjusnåret kom Cicci dit med bärs och pizza. HUR GÖTT EEE DE INTE ME BÄRS Å PIZZA I SOLNEDGÅNGEN PÅ VÄSTKÖSTEN??!!

Fredag: Hetsbesökte affär, apotek och bibliotek för att därefter bränna till havet och tillbringa några timmar före jobbet som började kl fyra. Ett jobb som bestod i att få betalt för att åka och kolla på teater utomhus på årets skönaste kväll. Kom hem sjukt sent efter en halvtimmas övertidsarbete, men det hindrar mig inte från att

Lördag: ställa klockan på nio för att gå upp och åka till Käringön och hänga där till klockan sex på kvällen för att raskt åka hem och svida om för att raskt åka till Mollösund för att knäcka en middag på en bryggrestaurang och sedan försöka festa loss i en helt bizarr sjöbod som gjorde allt för att efterlikna Avenyn, Stureplan, you name it. "Vi bånkar på ashög musik och säljer sprit, det funkar nog."

Söndag: Halv tolv till halv sex tillbringas vid ensamma stranden guppandes på en gigantisk uppblåsbar mobiltelefon. Gööööhöhöhöööött!

Måndag: Börjar aptidigt. Arbetsdagen drar igång i rallyfart genom att jag preppar pastasallad till alla som ska med på badutflykten kl 11. Sen får jag betalt för att bada! Tjiho! (Ok, inte jätteavkopplande kanske att bada med en som är rädd för allt och orolig och tror hon ska kvävas om hon badar, en som inte kan prata och slänger sig raklång med stor drunkningsrisk, en i rullstol som bara får titta på och en som viftar som en tok efter alla JÄVLA GEETINGAR FÖRSVINN och stressar och stressar och stressar, men ändå! Jämfört med att gå inne i en 40-gradig blomsteraffär som Cicci gör...) Kommer hem och blir serverad färsk makrill för att sedan åka och ta ett kvällsdopp i solnedgången och bli serverad en precis lagom smält Tip Top.

Imorrn börjar jag tre. Gissa vad jag ska göra innan dess?


Inga kommentarer: