torsdag, juli 10, 2008

Jag säger det här istället. Göbbjävel. Så.

Om man inte vill irritera sig på att Stefan Sauk säger svejtsch istället för Schweiz kan man i nästa inlägg irritera sig på att jag inte kan stava till Schweiz. Hej Scweiz. Och där bet hon sig själv i tummen.

Efter ett uppiggande dygn i stan (det är så skööööönt att bo sjäääälv) är jag nu tillbaka till de snipiga kommentarernas övärld. Dagen börjar med en snipig kommentar från mammas nya kille om att jag äter yoghurt till frukost för det är ju så mycket socker i det. Jag skulle vilja bånka hans huvud i väggen och vråla "JA MEN JAG ÄTER INTE ÄPPELKAKA MED VANLIJSÅS TILL KVÄLLSMAT SOM ÖVRIGA 66% AV HUSHÅLLET GÖR!!!!" men istället mumlar jag nåt om att de faktiskt sänkt sockerhalten och att det är lättyoghurt. För husfridens skull.

Vad fan ska man äta till frukost då? Om man äter havregrynsgröt till lunch som jag gör så vill man inte gärna ha det till frukost också. Inte särskilt näringsrik och allsidig kost då.

Vad äter ni till frukost ungdomar?


10 kommentarer:

Anonym sa...

Mösli me mjölk. Eller knäckebröö. Eller glass me chokladsås ;) och ibland ostbågar..
/Tant J

Anonym sa...

Två mackor med kokt medvurst. En smoothie med vaniljyoughurt, blåbär och banan. Eller mjölk/juice om mixern är odiskad vilket den oftast är så smoothie blir det typ en gång i veckan.
Fortsätt äta din youghurt, tycker jag.
Rattle-P

din hemlige chef sa...

så många knäckemackor med klister (smör oftast, ibland sylt) och chilisalt jag hinner slänga i mig innan jag måste iväg till jobbet. så jäääävla gôtt!! eller...nä

Ozzy sa...

Min hemlige chef?!?! Hmmm äre nån från jobbet som hittat bloggen via jobbdatorn? Hehhhh ähhh heeehee... hrrmm...

För övrigt åt jag äppelkaka med vaniljsås till kvällsmat precis. Jädrans trugare.

Anonym sa...

jag käkar knäckemacka på morgonen när jag vaknat för jag brukar vara skithungrig så, och en stor mugg grönt te. och sen på jobbet käkar jag en macka med tonfiskgegg vid halv tio och fusk-kaffe.
Och om det finns frukt äter jag det vid jobbfrukosten med.
Käkade jågärt förrut men lade ner det där, knäckemacka med tomat och örtsalt äör waaaaaay godare. och nyttigare. känns det som. näringslära är inte min grej.

//V-v

Anonym sa...

Yogurt är typ det godaste jag vet, jag skulle inte tycka att det vore lönt att gå upp om jag inte fick äta yoghurt.
Och Hej Åsa! Nu är jag här och snokar igen.

Kram
Lisa

Rim of the World sa...

Åh, åh, åh, som vanvettig frukostfantast har jag ett tips! För om jag inte äter äggröra så äter jag yoghurt, fast istället för fruktyoghurt köper jag naturell yoghurt och frysta blåbär, som jag sedan tinar lite och har i. Gott, och skönt! Inget gömt socker i här inte!

vickan sa...

Start-musli med en banan i med mjölk och hallonsylt. 2 smörgåsar och en kopp kaffe. kraaaam!

Caroline sa...

Grova mackor med keso och banan och kanel ELLER yoghurt med flingor och banan och russin. Samt kaffe!

Ozzy sa...

Hmm... det här med frukostvanor verkar inte spegla ens utseende direkt. De av er som kommenterat här som jag vet kämpar mot extrakilon käkar ju apnyttiga grejer medans smala streck som Vickan käkar typ socker med socker. Ack världens orättvisa.