onsdag, december 28, 2005

Idag handlar bloggen om bajs

Idag har jag frotterat mig med verkligheten. Kröp ur min kokong och åkte på mellandagsrea. Vilket naturligtvis resulterade i att jag kom hem med en massa onödiga varor inköpta till ordinarie pris, och en rea-plånbok som när jag fyllde den med det den ska fyllas med, dvs lånekort, kvitton och några fjuttiga tjugor, var helt värdelös och skrynklade sig och var skitstor och dum och dålig.

Känsliga läsare varnas nu. Om du har svårt för fekaliska beskrivningar, sluta läs nu. Om du inte vill veta detta om mig, sluta läs nu.

Tänkte väl det. You creep!

Om du tillhör kategorin killar som inte gillar tjejer som är roliga och öppenhjärtiga, sluta läs nu.

Å du läser fortfarande! Ska vi gifta oss?

Och nu är det kväll och jag är bajsnödig. Tycker verkligen inte om att bajsa på kvällen. Skita när man är trött går verkligen bort! Det absolut värsta är att vakna mitt i natten och vara så skitnödig att man verkligen måste gå och sätta sig på muggen. Det är ju inte så att det ramlar ut av sig själv, det krävs ju viss ansträngning. Eller att sitta hela kvällen och bara vara lite lätt nödig, men sen när man är så trött så man nästan kollapsar och precis ska nana så inser man att man verkligen måste. Då suger det att dra ner brallan och sätta sig och klämma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är fantastisk!
:D

syrrans granne sa...

Skitjobbigt!

Jag läste hela men vi skall inte gifta oss ändå va?

syrrans granne sa...

Jag skulle nog kunna skriva en hel blogg om bajs. Vi kanske skall starta en. Vi kan ju kalla den Skitbloggen.

Ozzy sa...

På kommentar nr ett säger jag tack så mycket, på kommentar nr två säger jag man vet väl aldrig vad framtiden har i sitt sköte sg, på kommentar nr tre säger jag; Bring it on! Jag kan idag avhandla ämnet harpluttar i mänsklig tappning.