fredag, november 14, 2008

Man skola icke...

Idag haver jag lärt mig följande: Man skola icke hava ångest i förskott! Ack, jag haver tidigare lärt mig denna läxa, men tydligen då enbart ytinlärning. Men nu vet jag ända in i själen. Jag skola aldrig mer hava ångest över ett beslut och tänka hundraförtio steg i förväg

eftersom JAG INTE ENS FICK KOMMA PÅ AUDITION till Stockholms impro, jobbet jag trodde jag var självklar för. INTE ENS AUDITION!

Oh, the irony. Jag fnissar ihjäl mig åt mig själv och min idioti och haver absolut noll ångest och känner absolut noll depp över att jag inte behöver flytta till Stockholm.

För det händer ju så jävla mycket spännande här just nu! Och nu tänker jag inte säga mer om det. hehehehehehehehehheheheheheh

Hurra jag får stanna i mitt pimpade hem!

Dagens fråga lyder: skola jag beställa hem 10 eller 25 ex av Fula gubbar i word. Ju fler desto billigare per ex, och då kan jag sälja dem mycket billigare än vad de blir om man köper en och en på nätet. Kommer jag lyckas kränga 25 bucker? Och kommer jag kunna ligga ute med 2500 spänn?

Eller vänta nu... har jag ångest i förväg nu? Fan, jag haver fortfarande icke lärt mig min läxa!

Får gå och plugga lite på den.5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag köper gärna en av dina böcker av dig live. För då kan jag få den signerad. Beställ så många du tror att du kan sälja, du känner ju rätt många och om inte alla är fattiga kulturarbetare/studenter eller fattiga av annan anledning så köper de nog gärna ett ex.
Rattle-P

Anonym sa...

Tant J vill ha en bok. Gärna signerad också.

Anonym sa...

Ok då kanske jag ska beställa hem 25 ex dårå :D // Ozzy

Anonym sa...

köp 25 för tusan!

jag vill också ha en.

/emma

vickan sa...

inte ens audition?! herre min lord...va knäppt o konstigt.