tisdag, november 18, 2008

Jag ä ju en sån känslomänscha så det är tok!

Herreguuu vad jag känner hela tiden! Jag känner med, jag känner att...

Jag känner att JUST NU SKULLE JAG BEHÖVA STÄLLA MIG OCH VRÅLA LITEGRANNAAAA

för hela jag är alldeles knökfull av känslor, och det liksom bara väller över på nåt sätt.

Hela jag kan vara knökfull av gråt, så jag bara woopsi trillar ihop i en skrutt och bölar som ett barn. Hela jag kan vara (och är) knökfull av kärlek och tjoahadelittanlej så hela jag bara blir alldeles spuck och inte vet vart jag ska ta vägen! Hela jag har i och för sig lärt mig hantera min ilska så jag inte exploderar av den utan istället lugnt och sansat kan säga dumma dig. Fast ofta börjar jag iofs gråta när jag pratar lugnt och sansat, för jag är så arg.

Men det här med att vara känslomänscha alltså. Jag suger åt mig hur andra mår, hur andra känner, jag uttrycker mina egna känslor ibland alldeles för öppet, fast ibland får det motsatt effekt så jag visar tvärtemot vad jag känner för att jag är rädd för att explodera i känslor tror jag.

Ja e bäng. Å ja känner. Bara så ni vet. Och idag vill jag hångla upp ungefär 20 pers. Fast en eller tre lite extra mycket.

Och slutligen skulle jag vilja slänga iväg två bonushånglingar till de två personer som köpt min bok via vulkan.se! Nu har jag sålt 31 ex! Varav 29 till mig själv. Oekonomiskt. Jag är nästan pank. Haddiraj. Fast jag har en beställning på en bok också. Hejja Betty som vill köpa bok. En sak är intressant. Genom att sälja 31 böcker sen i torsdags har jag hamnat på plats sju på mest sålda just nu på vulkan! Wohoo! Det var inte så svårt att hamna där. Om man har fett med cash.

Ä fan, nu har jag drabbats av orddiarré. Nu ska jag hölla käft.3 kommentarer:

Anonym sa...

Du ligger sexa nu! jag kollade i morse.
//Lena aka vandrarvild

Borås sa...

Jag köpte just två ex - vore kul om du hamnade på topp fem åtminstone...

Ozzy sa...

Men... har åkt ner till plats sju igen, trots Borås satsning. Darn!