söndag, november 11, 2007

Tänkte egentligen stanna hemma. Och när jag kom dit tänkte jag vända i dörren. Men... stannar och tar en kopp kaffe och så...

Dä ä ju så enkelt iblann. Dansa lindy hop så blir du en lycklig människa igen. Herregudihimmelenshöjder va rolit.

Idag fick jag till exempel dansa med en helt galet duktig expert från Tolouse. Jag fatta noll och skutta mest runt och flabba och sa sorry! sorry! sorry! och han sa sorry! sorry! sorry! men vad gör väl det? Så rolit så rolit så rolit.

Och hurra för okonventionella människor. Den franske experten från Tolouse dansade med killar. Annars är det mest tjejer som dansar med tjejer för att alla killar är upptagna. Roligt med killdans! Den franske experten från Tolouse blev dessutom lite sårad när vi inte sa hejdå när vi gick, så han sprang efter oss och kindpussade à la frankrike och försökte tjöta med mig på morgondagens kurs. Kan inte tyvärr. Men ändå. Så okonventionellt att kindpussa nån man bara tagit en dans och tjötat lite med. (Fick öva franskan också. Oh jäh. Det gick ju halvbra.) Hurra för det!

Och hurra för att dansa med spexiga improkursdeltagaren som råkar vara med i dansklubben. Roligt roligt roligt. Och trevliga människor. Ska försöka hålla kvar den här känslan i kroppen ett tag nu så man kommer ur den här segdegen som rulat i Ozzykroppen senaste tiden.


6 kommentarer:

tant j sa...

Låter helt grymt! Puss på dig!

kicki sa...

Ja visst är dans helt underbart...mina ungar har dansat i hela sitt liv, bugg, BW, lindy, DB och RR...nu dansar de BVA och BWVI...jag är en stolt mamma...
Min dotters blogg lhlettenstrom.blogspot.com, där skriver hon om lite dans
Ha det så bra, kicki

Lintin sa...

Åh vad gött att höra att du är på g uppåt!

vandrarvild sa...

the only way it up, bejbi. Ah, alla dåliga 80talslåtar får sina revivals nån gång....

Laanna sa...

Ja! Lite dans behövs i det här mörkret:)

vandrarvild sa...

berätta om Janne-mödisen!